søndag, maj 14, 2006

Blinde vinkler

Kristian og jeg har været yderst arbejdsomme idag. Vi har stort set færdiggjort de 2 numre, '...Så Glemmer Jeg' og 'Den Blinde Vinkel'. Selv om det er umuligt at bedømme efter så mange timers intenst arbejde, har jeg en ret god fornemmelse af det. Sidstenævnte har vi orkestreret i stor stil, det lyder meget fornemt. Der er lidt Rufus Wainwright-elementer at ane. Og så er der gamle, ustemte elguitarer - Kristian har med afsky i stemmen meddelt, at han synes det lyder som Beatles. Sært. Beatles er vist ét af de emner Kristian aldrig bliver enig med resten af verden (deriblandt mig) om.
Om det var for at blive i Beatles-terminologien ved jeg ikke, men vi endte med at lave en outro hvor baglæns sitar fik førertrøjen. Nummeret indeholder også en del harpe, og for det ikke skal være løgn har jeg spillet proptrækker på sangen. Som jeg skriver dette går det op for mig hvilken rodebutik vi har kreeret. Jeg føler mig godt hjemme rodebutikken!

Den anden sang - om syrenduft - krævede bare lige den sidste finish, og det tror jeg blev klaret. Vi tilføjede lidt keyboard og lidt støj på udvalgte steder, hvilket tilsyneladende ramte plet. Det er en yderst tilfredsstillende følelse at have færdiggjort et nummer.

Der er også den risiko at jeg vågner imorgen, og opdager at alt er galt.
I så fald vil jeg nok bare ignorere det.

Vi sluttede dagen af med at rynke på næsen af Red Hot Chili Peppers, og lovprise Chick Corea. Det bliver ikke mere snobbet.


Jonas

Ingen kommentarer: