tirsdag, maj 30, 2006

Guderne skal vide de finder stilheden vidunderligt støjende

Vi genoptog indspilningerne idag. Sidste uge var præget af koncerter og dertilhørende øvere for vores vedkommende, så det var lidt begrænset hvor meget tid vi havde til at arbejde i studiet.
Men det føltes godt at komme igang igen idag (ikke fordi vi har ligget på den lade side, holdt pause, eller noget der kunne minde om, altså). Vi startede dagen med at forsøge at danne os et overblik over alle de nye numre, og det ser faktisk rigtig pænt ud. Jeg tror egentlig godt I kan begynde at glæde jer...

Vi tog, efter noget tid, fat på vokalen til den blide, vuggende sang. Instrumenteringen er ganske skrabet som det ser ud nu, så der var masser af plads til vokalen. Måske for meget hist og her. Men vi fik lavet en god del, og det føles som om det blev tilfredsstillende. Vi gik igang med at klippe nogle gode takes sammen, kom et stykke vej med det, og så ...crashede computeren.
Det var ikke lige hvad vi havde brug for. Det var faktisk lige præcis hvad vi IKKE havde brug for. En større del af dagens arbejde gik dermed tabt, og vi må rekonstruere visse dele imorgen. De vigtigste ting mistede vi dog ikke. Aaalways look on the briiight side of liiife.

Fra på torsdag, og i hvert fald en måned frem, skal vi til at være fuld tid i studiet. Det bliver virkelig fedt at kunne forkusere 100% på pladen. Senere kan man så skele til blandt andet VM og Tour de France. Det bliver en mindeværdig sommer, folkens. Intet mindre.


/Jonas

Ps. Hvis I ikke allerede kender til Daniel Lanois' 'Shine' så er hermed en anbefaling. Den gør godt langt ind i sjælen. Vidunderlig pedalsteel, mmmh...

Ingen kommentarer: