onsdag, august 16, 2006

Vejrmelding

Som tidligere beskrevet er der virkelig fart på i og omkring vores lille orkester for tiden. Denne dag har vi dog fået en uforudset fridag, hvilket nu er meget rart. Og vejret er heldigvis pt. så gråt, at man godt kan forsvare overfor sig selv at blive indendøre. Der er kaffe der skal drikkes, og film der skal ses. Plus en opvask der skal tæmmes.

De sidste par dage har budt på intens øvning og en længere fotosession, og det er der kommet rigtig gode ting ud af. Det er skønt når anstrengelserne virkelig lønner sig. I samme ombæring en stor klapsalve til vores foretrukne fotograf Martin Stampe - og frk. Luise, for kreative input.
Som skrevet endte vi ude på B&W-værftet på Refshaleøen, hvor vi bl.a. blev fotograferet i en maskinhal, i en vandpyt, med bøger drivende rundt om fødderne, udstyret med standerlampe, kontrabas, stige, hjul mm. Det skal vist ses.
Det er ganske sjovt (ikke ha ha-sjovt, dog) at vi endte derude. Da vi for nogle år siden skulle have taget billeder til den demo cd der hedder Forsidestof til Eftertanke var vi nøjagtig samme sted, med nøjagtig samme fotograf. Og det er stadig en fantastisk location. Træerne vokser ind i himlen derude. Se Martin Stampes hjemmeside her: http://www.martinstampe.com/

Da vi indfandt os i øvelokalet igår var vi allesammen en smule udviskede i kanten, men det gik virkelig godt, faktisk. Vi er jo så småt begyndt at tage fat på de nye numre, og det tegner godt, synes jeg. Og stemningen i lejren er en sand fornøjelse.

Imorgen står den jo så på støttekoncert i Vega, og vi glæder os til at deltage. Vi vil højst sandsynligt være første band på scenen. Læs mere her: www.vega.dk
Kristian og jeg sludrer lidt om arrangementet, Musik vs. Politik mm. i Det Elektriske Barometer her: http://www.dr.dk/skum/barometer/archive.asp (13. august 2006, time 2, vært: Sofie).

På lørdag spiller vi til Sommer Rock på Café Nemoland, på Christiania. Vi går på omkring kl. 20, men der vil være gang i live musikken allerede fra kl. 12. Entréen er gratis, så gratis.
Så læg endelig vejen forbi folkens!

Ingen kommentarer: