fredag, januar 19, 2007

Tak for igår / #28 !

Tak for et par rigtig gode stunder i Århus igår - både den lille akustiske optræden i TP Musik, og den lidt mere støjende på Studenterhus Århus. Vi havde en dejlig dag, i godt selskab med jer og vores strålende lille crew (lydmand Klyden, og lysmand Carl Johan) - og det var en fornøjelse at spille for jer begge steder!
I øvrigt kan en anmeldelse af koncerten der ligger milevidt fra min egen opfattelse læses her. Der er ikke så meget andet at sige end at jeg, med al respekt, er rygende uenig.

Så skal det da så sandelig også lige nævnes at vores album er gået ind som nr. 28 på albumhitlisten. Wauw. Det er store sager - se os stoppet ind mellem et væld af etablerede navne her.
foto (C) Marie Østervang

7 kommentarer:

CJ sagde ...

Jeg må da også i den grad stille mig ragende uendig.. Heavy? hvor? Det virker som om at anmelderen ikke ved hvad entakt er..

Razz sagde ...

Kan man være uenig i anmeldelsen af en koncert, hvor man ikke selv var til stede?
Ja!

Cj har ret. Det lyder som en anmeldelse præget af forkerte forventninger. Uretfærdigt!

Jonas sagde ...

Jeg må også sige, at jeg havde sat pris på at anmelderen havde hørt pladen inden koncerten.
Kommentaren til introen ("et, for mig, ukendt stykke klassisk musik") er dog desværre nok bevis på at der ikke var lavet den store research, da det var en skæring fra albummet.

Emilie sagde ...

HEAVY!!!! længe leve ignorancen;)

rikke sagde ...

hader når forfattere eller journalister og lignende ikke laver deres research ordentligt.

kan heller ikke se hvordan den pågældende anmelder kunne få koncerten til at se SÅ dårlig ud....hmm.

Anonym sagde ...

Det er som sådan fair nok han ikke kan lide musikken. Men den anmeldelse er både u-proff og en smule højrøvet. Pinligt gaffa!

Jonathan sagde ...

"Kommentaren til introen ("et, for mig, ukendt stykke klassisk musik") er dog desværre nok bevis på at der ikke var lavet den store research, da det var en skæring fra albummet."

- Det var præcis det jeg tænkte, da jeg skrev det indlæg på forummet.