fredag, marts 02, 2007

Bål og brand, løst og fast, alt og ingentingKøbenhavn syder. Det er ikke sjovt. Det gør ondt at se mit gamle kvarter i flammer, og må det for guds...nej, for alles... skyld være slut nu. Lige meget hvilket syn man har på sagen, så synes jeg det er dybt usmageligt, at der visse steder opstår denne fodboldstemning ("nu skal de sørme ha' en over nakken!") - navnligt i en del forskellige webfora. Det er en skræmmende unuanceret måde at se tingene på.
Og nu vi er ved skræmmende tendenser, så hørte jeg et interview med Louise Frevert igår. Jeg har ikke normalt let til vrede, men skal love for hun gjorde tricket!

Af langt mere positive oplevelser kan det nævnes, at min kæreste og jeg var til The Cooper Temple Clause i Lille Vega forleden. Inden koncerten havde jeg kun hørt et enkelt nummer med dem, men det var en yderst positiv oplevelse. Der var smæk for skillingen. Det tog lidt overhånd med de mange genreskift, og forsangerens vokal havde måske lidt for mange ligheder med Liam Gallaghers, men bort set fra det sad koncerten i skabet.

Vi var i øvrigt også til onkel Kenneth Thordals pladereception på Palermobar i mandags. Jeg har endnu ikke fået lyttet nok til pladen til at danne mig et ordenligt indtryk. Kristian Entakt Martinsen har i øvrigt fungeret som teknikker under dele af indspilningerne, og spiller mandolin på skæringen Nutidens Tand. Jeg ser frem til at høre mere til Alt Og Ingenting.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

stadig ærgeligt at de ikke spillede det nummer... ville ha ærgret mig riiigtig meget hvis jeg nu havde husket at tage afsted til koncerten. heh.

siv sagde ...

jeg synes også det var uhyggeligt med kampene på nørrebro. jeg så ikke Louise frevert, men Ritt har virkelig travlt med at vaske hænder.

Jonas sagde ...

Ja, det er skrækkeligt!