torsdag, marts 08, 2007

Vand mm.

Igår var vi et højst arbejdsomt band.

Om formiddagen mødtes Kristian og jeg i studiet, i Valby. Det var egentlig meningen vi skulle have arbejdet på et remix, men da teknikken var usamarbejdsvillig måtte det udskydes. Til gengæld gik vi så i kødet på et splinternyt Entakt-nummer til et særligt projekt, som vi endnu ikke kan løfte sløret for.
Nummeret, som endnu ikke har en titel, er drevent og mørkt. En sang der er rigtig ond i sulet. Vi håber lidt på at få et jazzband til at blæse begravelsesblæsere på. Trommerne, som jeg rent faktisk spiller(!), er blevet forvrænget godt og grundigt. Kristian spillede lidt synth-skomagerbas. Lyder det mærkeligt? Det er det også. Ikke desto mindre tror jeg det bliver godt, og jeg glæder mig til at arbejde videre på det.

Hen på eftermiddagen forlod vi studiet, og begav os mod øvelokalet. Her havde vi en lang, god øver. Vi spillede hele sættet til forårsturnéen igennem, på trods af at vi alle var mørbankede. Det skal nok blive godt, og vi glæder os. Det vil blive muligt at høre op til flere sange, der er helt nye i live-sammenhænge, når vi tager fat på touren d. 16/3 på Klauzdal.

Bonusinfo:
Der er et stykke vej fra busstoppestedet til øvelokalet, og af en eller anden grund regner det altid om onsdagen - vores faste øvedag. Derudover skal man over et stykke græs, som altid ender med at være lidt af en mose. Så det er lidt af et ritual for mig at komme hjem til Frederiksberg, træt og med våde fødder. Ikke noget at sige til at vores repetoire indeholder så mange sange om vand.

Sidst, men ikke mindst: et lille link.

2 kommentarer:

Tobias sagde ...

Vælger lige at kommentere på sidsten: De dersens underskriftindsamlinger holder antagelsesvist ikke vand antalsmæssigt.

Jonas sagde ...

Vil du evt. uddybe det, hr.?