onsdag, maj 23, 2007

Lord give me grace and dancing feet

Denne dag har været nærmest perfekt. Det var egentlig meningen at Kristian og jeg skulle have været i studiet, for at mixe en ny sang, men da alle vores gøremål trak lidt ud igår, besluttede vi at udskyde mixningen til imorgen.
De gøremål der trak ud igår, har at gøre med vores forestående singleudgivelse: Knivkasterens Søn. Vi tilbragte det første af dagen i et studie på Nørrebro, hvor der skulle laves en master af singlens 4 skæringer. I samme bygning var Thomas Troelsen og Steffen Brandt i øvrigt i fuld sving med at arbejde på en ny Tv2-plade. Jeg håber nogle af deres salgstal smitter af på os. Fat chance.

Da vi forlod studiet på Nørrebro skulle vi et smut forbi vores pladeselskab i Dr. Tværgade, for at aflevere arbejdet. Et væld af tekniske komplikationer, og forsvundne Grønne Bude, var dog årsag til at arbejdsdagen nåede at blive en del længere end beregnet. Det lykkedes at blive færdige sidst på eftermiddagen, og vi gryntede på gensyn i menneskemyretuen på Nørreport.

Jeg har brugt første del af dagen idag på at arbejde på nye sange. Jeg har blandt andet fået færdiggjort en sang om influenza. Det begynder at ligne noget. Jeg er stadig langt fra målet, men jeg tror nu nok det skal lykkes at få skrevet en bunke godt materiale i løbet af de næste 3 måneders tid.
Da jeg var tilpas dehydreret og koffeinchokeret henad eftermiddagen, satte jeg guitaren fra mig. Fandt iPod'en frem, og gik mig en lang tur. Turen bragte mig fra min bopæl på Frederiksberg C, og helt ud forbi min gamle lejlighed i nærheden af Svanemøllen St. Undervejs nåede jeg at høre følgende 3 mesterlige, energiske rockplader:

Bloc Party - A Weekend In The City
(se deres MySpace profil her)

The Killers - Sam's Town
(se deres MySpace profil her)

The Shins - Wincing The Night Away
(se deres MySpace profil her)

Alle tre albums er helt klart blandt de bedste udgivelser jeg er stødt på i år. Især Bloc Party pladen har jeg virkelig hørt meget siden jeg fik den i januar. Alle tre anbefales på det kraftigste.

Imorgen skal vi så arbejde med mixningen af det nye nummer. Det glæder jeg mig en del til. Jeg er meget glad for det. Det har næsten en Tom Waits-vibe over sig visse steder (ét sted!), og jeg tror det ender med at blive rigtig godt. Michael fra Rhea har hjulpet os med stryger- og blæser-arrangementer, hvilket virkelig var et interessant pift. Glæder mig til at løfte sløret for formålet med denne myyyyyyyystiske sang.

6 kommentarer:

Maj sagde ...

:o!

Anonym sagde ...

Uuuh, Bloc Party sparker helt sikkert mås!

Mai sagde ...

Var du ikke til linkin park igår? :-o

Jonas sagde ...

Det var jeg ikke, men jeg bor lige i nærheden af Forum, og skulle med Metroen fra Forum St. igår aftes ;-)

Anonym sagde ...

haha... linkin park! :s

Jonas sagde ...

Nej, Linkin Park var jeg skam ikke til. Til gengæld vil jeg kunne findes til Modest Mouse, Rufus Wainwright, Black Rebel Motorcycle Club - og forhåbentlig Bloc Party (kryds lige fingre for at jeg får raget en billet til mig).

...og så er der lige blevet bestilt Roskilde billet...