onsdag, juni 13, 2007

Solstorm


Jeg er udemærket klar over at det er ekstremt uncool at høre Keane. Men - splitte mine bramsejl - hvor er Under The Iron Sea en fantastisk, helstøbt og stemningsfuld popperle. Jeg bliver ved at forelske mig i den, jeg bliver ved at lade mig inspirere af den. Så er det sagt. Steningen kan begynde.

Jeg har været så ubeskriveligt træt idag. Det er godt nok svært at sove i disse tropenætter. Jeg burde egentlig klare visse praktiske skrivelser nu, men jeg orker det simpelthen ikke. Min hjerne holder varme-fri.

Vi var en tur i øvelokalet her til aften. Stemningen var, om muligt, endnu sløvere end sædvanligvis, grundet varmen. Vi har dog aldrig rigtigt været bandet der blomstrer i øvelokalet. Heller ikke når temperaturen er mere velafstemt. Det er sjældent andet end ren repetetion. Den kreative proces finder sted i studiet, når vi indspiller numrene. Sådan fungerer vi bedst.

Dog var det en ganske rar, sløv stemning der herskede. Vi sludrede om lidt praktiske ting vedrørende Entakt I/S. Der blev givet lidt kollektive beskeder, blandt andet om efterårets koncerter (og ja, vi kommer både til Odense og Århus denne gang).
Vi hyggede os generelt ganske godt. Måske lige med undtagelse af stakkels Henning (eller "Dunke", som vores lille crew ynder at kalde ham), der inden længe skal trække sig selv gennem en drabelig dansk-eksamen på lærerseminariet.
Den gode Henning kom heldigvis lidt til hægterne igen, og rundede dagen af med at gemme Gibos Mac.

Vi glæder os allesammen til at spille på den stort anlagte Vesterbro Festival på fredag. Dét hersker der ingen tvivl om.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Århus!! Weeeeeeeeee!!

Ann sagde ...

Det der Keane kan jeg sgu ikke helt følge dig i, men jeg glæder mig da til at høre mit yndlingsband på Vesterbro imorgen ;)

Jonas sagde ...

Ja, det skal nu blive rart endelig at komme tilbage til både Århus og Odense. Vi drysser også forbi Randers, blandt andet.

Jeg ved at den Keane fascination kan virke mærkværdig, men jeg synes VIRKELIG det er en fantastisk plade. Den første er slet ikke nær så god, men den seneste fylder min knold med idéer.

Vi ses på Vesterbro imorgen!

ann sagde ...

JEG GLÆDER MIG TIL I AFTEN!
Og jeg skal nok prøve at høre den nye Keane når nu du er så glad for den ;)