tirsdag, august 21, 2007

Studiet - dag 4

Vi fik lagt resten af guitarene til de tre numre på bånd idag. Vi fik sågar lavet et guitar-riff(!) - der vindes nyt land i disse dage. Vi er nu færdige med guitarer på den første klump sange, og jeg synes det er blevet glimrende. Vi har langt bedre studiefaciliteter denne gang, og det giver et ekstra overskud. Umiddelbart kan jeg høre stor forskel ift. sidste plade.
Nu begynder det, i mine øjne, rigtig sjove så, når vi skal til at "farve" sangene. Vi har nu grundsporene i kassen, og skal til at tilføje alle de skæve detaljer, de store stemninger og hvad der ellers måtte falde os ind.

Vi tyvstartede lidt idag med smukke keyboard-flader, spilledåse - og så en lille nørde reference: vi har, i et vers, lagt noget baglæns guitar, baglæns klaver og baglæns strygere. Man kan ikke høre hvad det er, eftersom det afspilles baglæns, men hyggeligt at vide det er der. Ren Beatles. Og så er det i øvrigt blevet et utroligt stemningsfuld lille passage.

Imorgen skal vi retur til øvelokalet, for at øve op til vores efterårstour. Vi tager fat på indspilningerne igen på fredag.


Tak for de gode instrument-forslag - keep 'em coming!

13 kommentarer:

rikke sagde ...

jeg kigger gerne forbi og spiller ske... har desværre ikke fået anskaffet mig den tambourin endnu. heh.

frk. pip sagde ...

Baglæns hva? Tosser!! Glæder mig til at høre al det nye.

Jonas sagde ...

Vi gør hellere end gerne brug af alverdens billige salgstricks ;-)

Rasmus Ardahl sagde ...

Er spændt på, hvordan det lyder når man spiller nummeret bagfra - og om der dukker skjulte budskaber op...

stytzer sagde ...

@Rasmus - hvorfor tænkte jeg slet ikke på det?

http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_is_dead

Jonas sagde ...

Præcis. Det er altså sjovt med de Beatles-rygter, der tog overhånd. At folk tolkede Abbey Road-coveret som en begravelse osv. Der var sågar nogle der gik så langt, som til at påstå, at Ringo var den eneste der nogensinde var blevet født.

stytzer sagde ...

"the plot thickens"! Hvis Ringo var den eneste som var blevet født, hvem blev så begravet i stedet for John og George? Tror jeg trækker mig ud af debatten og vender frygteligt tilbage, når de skjulte(?) buskaber(?) skal fortolkes :)

Jonas sagde ...

Der forefindes endnu ingen skjulte budskaber på indspilningerne. Men de kommer, kan jeg love jer! Om ikke andet så lidt i stil med Foghs skjulte budskaber, der blev opsnappet af M. Berthelsen i De Uaktuelle Nyheder. Det morede mig godt nok meget.

stytzer sagde ...

Jeg har ikke set fjernsyn siden jeg fik internet, så jeg har aldrig set De Uaktuelle Nyheder! (den første halvdel er løgn, men anden halvdel er beklageligvis korrekt) :(

Carl Johan Rising sagde ...

Såvidt jeg ved kan man stadig se de uaktuelle nyheder på dr's hjemmeside..

Rasmus Ardahl sagde ...

Jeg var mest imponeret over, at Fogh faktisk dukkede op til interviewet. Qvortrups sov vist lidt dengang? Og senere dukkede først Ulla Tørnæs og dernæst Morten Messerschmidt også op. Sidstnævnte for at blive kaldt "dit høreorienterede svin" som afslutning på alle spørgsmål fra Michael Berthelsen. Bedre satire har DR2 næppe produceret! :-)

Jonas sagde ...

Åh ja, indslaget Messerschmidt er en klassiker! Det var vist før det med spindoktorer virkelig kom på mode. Det fortjener et gensyn!

Rasmus Ardahl sagde ...

Ja, Messerschmidt var helt og aldeles spejlblank og total forvirret. Smukt!