mandag, august 27, 2007

Studiet - dag 6 / Den 3. dimension

Da jeg stod og ventede på bussen efter dagens indspilninger, var det med en rigtig god fornemmelse i maven. Vi fik virkelig bragt de tre sange et godt stykke tættere målet. Idag fik vi nemlig tilføjet den 3. dimension til sangene, som er så uhyre vigtig for vores musik. I vores ører, i hvert fald. De vigtige detaljer der gerne skulle omsætte sangene til små lyd-film. Vi nærmer os. Specielt den eneste af de tre sange der endnu ikke har noget navn (arbejdstitel: Mandagens Vægt), synes at være stort set færdig.

I forgårs spillede vi et lille, små-kaotisk, akustisk indslag til et arrangement på Gimle i Roskilde. Igår svedte vi i øvelokalet fra kl. 12 til omkring kl. 17. Herefter tog Kristian og jeg direkte til Café Nemoland på Christiania, hvor vi spillede endnu en lille unplugged-koncert. Og så tog vi jo fat på indspilningerne igen idag. Imorgen er vi i studiet igen. Disse er hektiske dage. Musik, musik, musik...

3 kommentarer:

Tobias sagde ...

En ny titel vækker sommerfugle ...

Maj sagde ...

Hektiske dage gør ingenting, hvis bare der er tonsvis af musik - eller endnu bedre: hvis man selv kreerer det.

Jonas sagde ...

Vi bliver også mere og mere spændte, som det tager form. Dog er vi pt. lidt i titel-mangel. Det skal vi såmænd nok få rodet bod på, hvis jeg kender os ret.