fredag, september 21, 2007

Karens Minde Kulturhus

Kristian og jeg spillede unplugged igår aftes. Stedet var Karens Minde Kulturhus i Sydhavnen, og sikke et stemningsfuldt arrangment det endte med at blive.
Vi skulle dog gennem en stribe prøvelser for overhovedet at finde stedet. Vi fór vild, måtte spørge om vej, og da vi endelig fandt stedet kunne vi ikke finde ud af hvordan man kom ind. Vi havde Andreas (Didium) med som socialt crew (hvilket naturligvis var rasende hyggeligt), og vi snakkede lidt om at der virkelig herskede David Lynch-stemning over stedet. Hvilket kun blev bekræftet da vi endelig kom indendøre. Jeg havde hele tiden på fornemmelsen at det ville føles som noget jeg havde drømt, når jeg vågnede idag. Hvilket ikke er helt ved siden af.

Dette ændrer dog ikke på at det var en rigtig god aften. Kristian og jeg åbnede ballet, og jeg nød virkelig at aflevere vores lille indslag. Denne aften bød på et lyttende publikum, som på alle måder var en fornøjelse at spille for. Så hermed blot en stor tak, hvis nogle af jer skulle læse med. Og ligeldes til de venlige gutter fra Josty, stedets ansatte og selvfølgelig den gode Andreas.

Og husk så, at i aften spiller vi med hele bandet, for fuld udblæsning, på Von Hatten i Randers!

2 kommentarer:

lostlittlegirl sagde ...

sæl-ænder og stedssans...ak ak!

Jonas sagde ...

Det er såmænd ikke fordi min stedsans er så voldsomt ringe. Men lige præcis Sydhavnen er et af kortets blanke pletter. Og vist ikke kun for mig.