mandag, september 03, 2007

Studiet - dag 8

Vi startede dagen idag med et langt og godt møde på vores pladeselskab. Derfor var det ikke voldsomt meget tid vi havde i studiet, dog fik vi rettet lidt ting og sager på Japansk Løn. Den begynder efterhånden at lyde helt færdig. Ikke at den er det, altså. Man får hele tiden små, nye idéer der skal prøves af. Utroligt at vi nogensinde får færdiggjort noget som helst.
Herunder er lige en lille stribe billeder fra studiet. De er ikke voldsomt interessante, men så kan I se hvor slaget udkæmpes. Flere, og mere action-pakkede, billeder vil finde vej til bloggen fremover.

Ps. En tak for en hyggelig dag til lørdagens publikum i Valby og Holbæk!

3 kommentarer:

Philip sagde ...

Selv tak for en skøn lille koncert i Valby solen. Vi manglede bare manden med stolen, men han var vist inde et sted og få en pils.
Trist med Henning, han trommer og smiler jo helt fantastisk.

Anonym sagde ...

Mer billeder!

Jonas sagde ...

Manden med stolen havde nok en lille brandert at sove ud. Det var dog rart at solen aflagde os et visit. Det var en hyggelig eftermiddag.

Ja, det er trist med Henning. Men hvert et tilvalg rummer ofte fravalg. Det er nok også bedst på den måde. Jeg ser dog frem til talrige koffeinholdige sludre med min efternavnebror.