lørdag, oktober 06, 2007

Studiet - dag 15 / Manfred Mann - dag 1

Gårsdagen startede med knoklearbejde i det lille studie, TænkeBoksen. Vi tog fat på endnu et helt nyt nummer (som jeg ikke vil sige hvad hedder), og lagde ud med en del af rytmesektionen. Vi har lavet et yderst omfattende beat ved at spille på vinflasker, fyrfadslys, diverse kasser og stativer, vandflasker - selv lidt trommer blev der plads til. Jeg er spændt på at høre det med friske ører.

Sidst på eftermiddagen trillede vi fra studiet i Valby og ud til Amager Bio, hvor vi skulle spille opvarmning for Manfred Manns Earth Band. En aften der gik over al forventning. Vi blev virkelig godt imod af et publikum der på ingen måde så ud som det plejer. Og så var det jo en fornøjelse at spille for et komplet udsolgt Amager Bio. Billederne er knipset i al hast af vores (tour-)manager Lau.

Imorgen spiller vi support for Manfred Mann igen - denne gang dog i Sønderborg.I øvrigt rendte min kære far ind i en af lærerne fra min folkeskole, og beretter fra samtalen:

Han fortalte, at han havde hørt et P3-formiddagsprogram hvor I var sat i æteren med Fyrværkeri-omkvædet (dyb-høj-dyb-høj) og hvor folk så kunne ringe ind og forsøge at gøre det efter...

Det ville jeg godt nok gerne have hørt!

6 kommentarer:

Nicolai sagde ...

Var I så nødt til at tømme vinflaskerne først? ;)

Flot lyssætning i Amager Bio! Nydeligt...
Bare man havde været der.

Mon programmet er blandt disse?:
http://www.dr.dk/P3/Podcast/podcast.htm

Og tak for Radiohead-nyheden! Ja, det bliver godt nok spændende at høre deres nye album! Men hvad pokker er et album værd?! Sætter i den grad en masse små grå i arbejde... :D

Anonym sagde ...

super flot lys på de billeder. ærgerligt der ikke også er lyd på.

Nicolai sagde ...

Ja, man får sgu helt abstinenser! ;)

Jonas sagde ...

Vinflaskerne var (desværre) blevet tømt på forhånd. Det er nok bedst på den måde. Den eneste indspilningssession vi har haft, hvor alkohol var indblandet, endte med et nummer der var for "anderledes" til at komme med på Træerne Vokser Ind I Himlen.

Det bliver ubeskriveligt spændende at høre Radiohead albummet på onsdag. Jeg har tårnhøje forventninger til denne plade.

Husk at I kan opleve os med både lys OG lyd på Loppen, KBH d. 19. i denne måned!

Nicolai sagde ...

Er der nogen chance for, at vi nogensinde kommer til at kunne høre det nummer? ;)

Jonas sagde ...

I virkeligheden lyder den slet ikke så mærkeligt, den sang. Den lyder bare mere som Savage Rose end som Entakt. Vi har faktisk brugt den som intro ved et par af vores koncerter dette efterår.