mandag, november 12, 2007

ValgSå er det imorgen det store kryds skal sættes. Man må håbe alle kommer ud af hullerne og får stemt. Det er skis'me vigtigt.
God valgdag/-aften imorgen, allesammen!


Ps. Jeg stødte på denne artikel tidligere i eftermiddag. Skal man græde eller grine?

3 kommentarer:

Rikke sagde ...

Man skal grine til man græder! HAHAH! De er sgu ikk for skarpe de unge socialdemokrater. Hvilket giver mig lyst til at skrive den artikel af, som jeg faldt over i går:

"STUDENTERHUSET NU MED I VALGKAMPEN

Studenterhuset i Klostergården i Kolding er nu blevet et politisk emne. Det er den unge socialdemokratiske folketingskandidat, Julie Rademacher, som slår til lyd for, at der skabes et ordentligt studiemiljø i Kolding, og her vil Studenterhuset komme til at spille en central rolle.

Julie Rademacher har konstateret, at det ikke er muligt for de studerende at købe en øl i forbindelse med den meget populære fredagsbar, hvor de studerense fra de forskellige studiemiljøer i Kolding mødes i Studenterhuset for at hygge sig og udveksle erfaringer. Den beslutning forstår hun ikke.
- Restaurationsbranchen har meldt til kamp omkring de populære fredagsbarer i studenterhusene landet over ved at foreslå, at fredagsbarerne skal lukkes. Den beslutning er jeg ikke eni i, for skal vi skalbe det helt rigtige studiemiljø i Kolding, skal de unge studerende have mulighed for at købe sig en øl, konstaterer Julie Rademacher.
- Studenterhuset i Klostergården er jo ikke et sted, hvor der bliver afviklet store fester eller tjenes mange penge på at sælge øl, men et sted, hvor de studerende kan mødes for at udvikle personlige og faglige oplysninger.

Den unge socialdemokratiske folketingskandidat er selv studerende, og hun peger i den forbindelse på, at Kolding inden for en overskuelig årrække får et nyt universitet. Det gør det ikke mindre vigtigt, at der i Kolding findes et velfungerende studenterhus, hvor de studerende kan mødes på kryds og tværs af de forskellige uddannelser.
- De unge, der står bag studenterhuset, er ansvarlige mennesker. Det er de unge også, som bruger huset, så jeg er ikke bange for, at de ikke vil kunne styre en bevilling til at sælge øl, slår Julie Rademacher fast."

For hendes skyld, håber jeg at det er journalisten der har fået fat i den forkerte ende...for:
- for det første HAR Studenterhuset Klostergården (som vi hedder) en alkoholbevilling.
- for det andet må vi ikke engang have åbent om fredagen, og har derfor slet ikke en fredagsbar.
- for det tredje har vi hele tiden holdt os så meget som muligt udenfor hele krigen omkring det med landets andre studenterhuse, da vores situation er ganske anderledes end dem.
- for det fjerde har vi aldrig bedt hende om at bringe os ind i valgkampen på den måde.
- og for det femte...det er fandme da pinligt at tage en sag til sig i sin valgkamp uden at vide hvad det er man har med at gøre!

Jeg både grinte og græd da jeg læste den artikel jeg netop har skrevet ned her. Især fordi jeg hader når folk udtaler sig om noget de ikk aner en skid om - hvilket på én gang er komisk og tragisk.

(Studenterhuset Klostergårdens holdning er, at vi ikke har nogen holdning, så der er dermed ikke ment noget specifikt i nogen som helst politisk retning i dette indlæg)

marie sagde ...

Jesus fucking christ. Undskyld jeg bander på din blog. Nogle gange skammer jeg mig over at være dansker ... :S

stytzer sagde ...

Siden hvornår er det blevet et krav, at en politiker skal vide noget om det han/hun vælger at udtale sig om? Så længe man bare virker overbevisende og blander tilstrækkeligt megen følelse af uretfærdighed ind i det man siger!

Et lille opstød ovenpå de seneste par uger og 20 år med stemmeret :)