lørdag, februar 02, 2008

Anbefaling nr. 117

af Didium & the Black Bonnie Picture. Jeg mener det sgu.

Igår aftes leverede de endnu en mesterlig koncert, på Krudttønden i København. Jeg bliver til stadighed imponeret over dem. De er så bundmusikalske at man må overgive sig. Deres sange er så vedkommende, sprudlende, perfekt arrangeret og en masse andre plus-ord - og selvfølgelig, vigtigst af alt, en masse ting man ikke kan forklare med ord. De rammer bare plet. I mine øjne er de lidt af et særsyn, og de fortjener virkelig at blive hørt.


...og det kan man eksempelvis gøre på deres MySpace-side, eller på deres MyMusic-side. Der er størst udvalg på sidstenævnte.

Dog bør man ikke snyde sig selv for også at opleve dem live. De spiller på Lades Kælder i København på fredag (d. 8/2), i anledning af at de er Månedens Demo i Gaffa. Hvilket jo er særdeles glædeligt.

Sidst men ikke mindst er de en flok meget søde og sympatiske mennesker - hvilket i øvrigt også skinner perfekt igennem live.

Og og og og, så glæder vi os ellers rigtig meget til snart at få dem på besøg i studiet, hvor de skal synge kor på en samling af vores nye sange.

Ja, vi er store fans, her i orkestret.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Enig - det er et fedt band.
Didium henfører :-)

Anonym sagde ...

det er slet ikke dårligt må jeg indrømme

Jonas sagde ...

Der skal ikke herske nogen tvivl om at de er blandt mine yndlingsbands :-)