mandag, februar 04, 2008

'Krydsklip' på gaden i dag!


I dag rammer Tobias Triers nye album, Krydsklip, gaden - og jeg synger såmænd kor på 8 af albummets 16 sange.


Sakset fra pressemeddelelsen:

De melankolske og håndspillede ballader, som har præget de seneste udgivelser fra Tobias Trier, har denne gang veget pladsen til fordel for en springende krads pen og et hip hop-inspireret udtryk - bygget op af swingende beats, gyngende bund og stormfulde strygere.

Triers tekster bevæger sig med hurtige kamerabevægelser mellem flimrende billeder fra medier, personlige oplevelser og erindringer. Musikken citerer og fabulerer over brudstykker af gamle danske lp’er. Således indeholder sangene stumper af blandt andet Blækspruttesangen fra Bennys Badekar, Rugsted og Kreutzfeldt, Kurt Ravn og Kong Christian den Tiendes nytårstale fra 1940.
Læs evt. Gaffas anmeldelse af albummet HER.
Besøg Tobias på MySpace HER.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

FEDT

Anonym sagde ...

Dukker du så ikke op på hans turné? ;)

simse sagde ...

Dukker han så ikke op på Jeres nye album ??

Jonas sagde ...

Anonym > Han har et særdeles velspillende (og -syngende) fast band, så der er nok ikke så sandsynligt at jeg skal træde op i den sammenhæng :-)

Simse > Det er ikke utænkeligt at vi stikker ham en forespørgsel. Pt. er der ikke noget konkret på tegnebrættet, men det ER et erklæret mål at denne plade skal være en mangfoldig affære. Der er allerede flere mennesker involveret i indspilningerne end der på noget tidspunkt har været ved tidligere indspilninger.

Vibeke sagde ...

Jeg ææææælsker Tobias :-) glæder mig helt sindsygt til at høre den nyw plade!

Jonas sagde ...

Tobias er et herligt gemyt! Og en jeg har lyttet en masse til siden jeg købte den fantastiske 'Bag De Blå Persienner' i 2000.

I øvrigt havde vi æren af at opleve en gæsteoptræden af ingen ringere end MC Einar til Krydsklip-releasepartyet på Ideal Bar forleden.

Vibeke sagde ...

Hvor sejt :-) Hvor er det også fedt at høre en indspilning af "En tilfældig dag...", når man nu har hørt den ca. 30 gange live ;-)

"De blå persienner" er også mit yndlingsalbum af de 4 jeg har med ham. "Trine" har måske verdens smukkeste og velskrevne sangtekst!

Jonas sagde ...

Ja, det er fedt at Tilfældig Dag I November langt om længe fandt vej til en plade. Og ingen kunne være bedre som porteren i Helvede end MC Einar.

Skyggerne Bliver Lange må vist rende med prisen som min yndling på Bag De Blå Persienner. Men ja, 'Trine' er bestemt også en herlig sang.