onsdag, april 30, 2008

Et link
Den gode Stytzer postede et ret interessant indlæg på sin blog forleden.

3 kommentarer:

Nicolai sagde ...

Jeg forstår simpelthen ikke det her med, at cd-salget skulle være i nedgang... især ikke med de priser, der skiltes med på nettet - f.eks. hos play.com (hvor man lige nu kan få Portisheads anden cd til ca. 28 kr.!).
Jeg vil til enhver tid klart foretrække at skaffe et album i fysisk format - med cover, booklet og så videre. Man kan jo altid overføre det til andre medier.
Desuden, hvis man kun køber downloadede numre, hvad sker der så den dag computeren, mp3-afspilleren etc. går i stykker?

PS: Jeg gad godt vide en ting (nu vi taler om sindssygt lave priser på musik). Jonas, får I nøjagtig samme indtægt fra pladeselskabets side, uanset hvilken pris jeres album sælges til? Hvordan fungerer det?

Rikke sagde ...

hmm..jeg er gået 98% over til vinylen istedet. Jeg vil også meget gerne have musikken i den fysiske form, men det er lidt som om man får mere for pengene på vinyl.
grunden til at jeg ikke er gået 100% over til vinylen, skyldes de enkelte udgivelser som desværre ikke udkommer på vinyl, som jeg så enten køber på CD eller downloader på iTunes, alt efter hvor meget musikken siger mig.
Men som fattig studerende, er det et farligt dilemma og stå i når man knap har råd til dagen og vejen og vinyler kan koste 100-250 kr stykket. puuuha. Men der er jo ingen vej uden om...

Jonas sagde ...

Jeg er enig, Nicolai. Frontcover, booklet osv. er en stor del af et album. Den visuelle side af et album betyder en ganske stor del for mig, i hvert fald.

Jeg er ret sikker på at vores procenter ikke har noget at gøre med hvilken pris pladen bliver solgt til. Det betyder heller ikke det store, når vi ikke sælger i Nephew-mængder :-)