fredag, april 04, 2008

K sang kor
I går havde vi besøg af Katrine (fra bandet Kå) i TænkeBoksen. Hun berigede vores sange med sin smukke, stærkt personlige vokal, og ganske ligesom Andreas, Cecilie, Josephine (D&tBBP) og Randi (Laubek) havde hun kor-idéer som vi aldrig selv var kommet på - og sendte dermed sangene i helt andre retninger.
Det har været ubeskriveligt inspirerende for os med indblandingen udefra. 
Sørg for at klikke forbi Katrines eget band, HER.

Og nu til noget helt andet: den gode Stytzer var så venlig at anbefale disse tankebobler i MyMusic's 3x5 - så jeg vil straks benytte lejligheden til at sende en anbefaling den anden vej. Er du interesseret i hvad der bobler og simrer i musiklivet både inden- og udenlands? Så ville det være at skyde sig selv i foden ikke, fra tid til anden, at klikke forbi Hits In The Car.

17 kommentarer:

Anonym sagde ...

synger man mon også selv engang imellem? ;o)

Rasmus Ardahl sagde ...

Ja, nu stopper det altså! Hvad bliver det næste? Rufus på cembalo? Scott Walker på bankekød? Efteråret... suk.

Jonas sagde ...

Det er en glimrende idé Rasmus. Næste gang bliver det Rufus på cembalo, Scott Walker på bankekød, Thom Yorke på tamburin og Neil Hannon kan få lov at brygge kaffe.

Jeg ville også ønske man kunne spole frem til releasen!

Rikke sagde ...

heh...dagdrømmeri er noget af det bedste der findes. mmm.

Jonas sagde ...

Man skal aldrig sige aldrig! For fem år siden havde det skam også været dagdrømmeri at få Randi Laubek til at medvirke - eller overhovedet at få en pladekontrakt ;-)

Rikke sagde ...

Heh...det sagde jeg heller ikke nødvendigvis. Man kan jo være heldig. Da jeg i sommeren 2004 sad og så Beatles Anthology for første gang (tror jeg vist nok det var), turde jeg knap nok drømme om at jeg en dag på den ene eller den anden måde ville sætte mine fødder i de berømte studier...2 måneder senere...voila! :)
Man skal bare følge sine drømme...intet er umuligt for den der gør det muligt (mener jeg de sagde i Fangerne på Fortet...eller også blander jeg noget sammen). Hah!

Rasmus Ardahl sagde ...

Thom Yorke på tamburin, ja, selvfølgelig. Er der egentlig andre guest stars i spil end The Didiums, K og guddommelige Randi? Tobias T, Johnny Hansen, Johnny Logan? Eller må man bare vente og høre?

Jonas sagde ...

Udover Victor Dickers-Eisner på trompet, og Mathias Lyhne på beat-værk er der ikke umiddelbart flere gæsteoptrædende... vi havde snakket med Tobias T om medvirken, hvilket han var frisk på, men den helt rigtige sang har ikke budt sig endnu.

Jonas sagde ...

Måske kan Thom Yorke sågar få lov at spille mere end tamburin (se: http://pitchfork.tv/) ...hvis ellers han kan få lov til at låne Colin Greenwoods søns trommesæt en gang mere.

Rasmus Ardahl sagde ...

Ha ha, fantastisk. Altid noget Selway satdig er den næstbedste trommeslager i bandet. Jeg melder mig iøvrigt gerne som band-psykolog med alle de sarte sjæle i samme rum, eller har Rufus taget den? Carl-Mar, siger du?

Jonas sagde ...

En band-psykolog får vi nok brug for. Ellers ender vi bare som Metallica i 'Some Kind Of Monster' ...vi har som bekendt allerede store ligheder med James & Co.

Carl-Mar tror jeg vi springer over. Valget står nu mellem dig, BS Christiansen eller Bubber :-)

Rikke sagde ...

bubber bubber bubber! så skal han medbringe sit badekar og burgeren elvis!

Rikke sagde ...

PS: den talende burger, Elvis. Det er med garanti god terapi ;)

Jonas sagde ...

Aaaarh, jeg ved ikke med ham Bubber. Tror selv han slæber rundt på nogle issues...

Marie sagde ...

Elvis, den talende burger, var da ikke Bubbers, var den?

Rikke sagde ...

(Bubber er personligt heller ikke min favorit...men hvis han har en talende burger vednavn Elvis (as in tha King), så kan det da ikke gå meget galt)...

den var da med i badekarret, så vidt jeg husker ?
jeg synes i hvert fald at kunne huske at seerne skulle finde et navn til den og at det endte med at blive elvis.

Marie sagde ...

Hmm, måske så jeg bare ikke særlig meget Bubber. Jeg kan kun huske noget med en talende burger (som vist nok hed Elvis) meget svagt, fra et eller andet program med en Peter Pil og noget andet fjol. Men måske han stammer fra Bubber og så senere har fået sit "eget" show :D