torsdag, oktober 02, 2008

Tak for igår aftes

Tusind tusind tak fordi I gode mennesker troppede så talstærkt op til vores albumrelease! Jeg er ret sikker på jeg kan tale på vegne af hele orkestret (og musikalske gæster), når jeg påstår at den var en rigtig skøn aften. Merci!

19 kommentarer:

Rasmus Ardahl sagde ...

Tak for dejlig musik (!) og bekræftelsen af, at I er alt alt for store til små søde caféer. :-)

Varmt og rart!

Nicolai sagde ...

Så sandt Rasmus...

Og selv tak til Entakt og bagland for en fantastisk aften.
Og hvilket album! Jeg er målløs...
tænk at der kan være så overvældende megen skønhed på sådan en lille rund cd...
Entakt er et unikum - musik og poesi af en anden verden...

Men hvor var dejlige Randi Laubek i onsdags? Sikke en sært fortryllende vokal...
hun smager sirligt på, og smyger sig om, hvert et ord, så jeg ikke kan andet end forelske mig i hendes stemme.

Jonas sagde ...

Hvor er I gode mennesker! TAK for de dejlige ord.

Det betyder alverden med alle de positive tilkendegivelser der er kommet på pladen. Det er bare så skønt. Man kommer ikke udenom at denne plade er lidt af et hjertebarn for mig.

Randi kunne desværre ikke nå forbi, hvilket hun var ked af. Til gengæld var hun også virkelig glad for hvordan pladen endte med at lyde i sidste ende.
Og ja, hendes vokal er fortryllende - hun er virkelig en ener, og ekstremt undervurderet (som Rasmus også har nævnt). Hun er fantastisk.

Jeg går lidt og lægger planer med mig selv om at vi skal have stablet endnu en koncert i Trinitatis Kirken på benene - hvor det jo ville være oplagt at medbringe gæster igen. Vores bedste gode venner fra Didium, Victor, og hvem ved, måske man ligefrem kunne overtale Randi til at synge sit vers i Mandagens Vægt.
Jeg dagdrømmer bare lidt her...

Rikke sagde ...

Jeg overvejede faktisk at spørge Jonas om han kunne pege dig ud for mig Nicolai, så vi kunne lægge arm...hehe. Men blev pga. DSB nødt til at gå kort efter den lille koncert...så nåede aldrig så langt :)

Nicolai sagde ...

Var du der også Rikke?
Det var da ærgerligt, at du skulle gå så tidligt.
Men godt, så vandt jeg vel. Du er diskvalificeret grundet manglende fremmøde (når nu du havde muligheden).
Men det er meget fornemt, at du tog den lange vej fra Jylland til København for at fejre Entakt og deres nye udgivelse. :)

Sikke en dagdrøm Jonas... det smitter...
Randi Laubek der synger sit vers live?! Mmmm...

Nicolai sagde ...

PS: Er der slet ikke nogle billeder fra i onsdags?

Jonas sagde ...

Der må næsten være nogle billeder/videoer et sted. Jeg bemærkede i hvert fald at der var en del der fotograferede og filmede mens vi spillede.

rikke sagde ...

nej harj! du har ikk vundet før vi har prøvet det in real life :D
jeg havde faktisk været på studietur på universitetets regning siden tirsdag til Louisiana med en åben billet tilbage, så valgte selv hvornår jeg ville tage hjem...høhø. Men pga. søvnmangel i forvejen (lang forklaring, blev jeg nødt til at age toget kl. 21:21...desværre. skal nok opfordre dig en anden gang hvis jeg vinder i Lotto. hah!)

Jonas: jeg havde faktisk mit kamera med..men pga. de mange mennesker og min meget tiltrængt siddeplads + den dårlige belysning, besluttede jeg mig for at holde kameraet i tasken...sorry. men er sikker på der er andre der har eksemplarer på den ene eller den anden måde :)

Nicolai sagde ...

Jo, jeg vandt skam.
Men du er velkommen til at tage revanche, når lejligheden byder sig.
Så var du vel inde at se Kirkeby-udstillingen? Jeg har endnu ikke selv haft fornøjelsen.

Søvnmangel, tiltrængt siddeplads og dårlig belysning?

Er det ikke det, man kalder tømmermænd? ;)

Rikke sagde ...

Vi var der mest for at se selve museet, da det er vores hovedobjekt i dette semesters casestudier. Men jeg så godt Kirkeby-udstillingen...den er lidt speciel synes jeg.

Haha..nej nej du...Jeg havde afviklet en kæmpe fest med 5 livebands 3 Dj's og den dur fredag d. 26. september, og led stadig meget af søvnmangel da weekenden var ovre...og så hjalp det ikke yderligere at skulle op kl. lort tirsdag for at kunne komme til Humlebæk i god tid. Ydermere havde min veninde som jeg skulle crashe ved, ikke fået hendes seng leveret endnu...så vi måtte sove 3 mand i en 140 cm bred seng. Den tiltrængte siddeplads skyldtes at jeg havde vandret København tynd i løbet af onsdagen (minus de 3 timer jeg spenderede i selskab med en kæmpe bog på Klaptræet) i et forsøg på at få tiden til at gå til The Dive åbnede dørene...
Den dårlige belysning: Bandet var enten for overbelyst eller for underbelyst...og når du i forvejen ikke rigtig kan komme til...så er det svært at ramme dem fra den rigtige vinkel i forhold til belysningen. There you go...ingen tømmermænd...blot en berejst jyde :)

Nicolai sagde ...

Hvad studerer du, om jeg må spørge?

Men okay, godt ord igen.
Kæmpe fest (men ingen tømmermænd?!) - det lyder vildt.
Sådan skal det være; gæv, berejst jyde (jeg var selv jyde (stolt århusianer) engang... men ak, det er længe siden.)

Det er lidt trist med de billeder. Det kunne være sjovt at se, om der er nogen, der har indfanget stemningen.
Men så er der altid minderne.

Rikke sagde ...

Jeg studerer Design på tilvalg. Mit grundfag er Dansk og nordisk litteratur... alt sammen her i Kolding.

Yes, ingen tømmermænd. Havde jo ikke tid til at drikke når jeg skulle varte artisterne op hele tiden :)
Var blot enormt smadret.

Jeg har før taget billeder af bandet...men er efterhånden blevet kræsen når det kommer til omgivelser (det er ikke sådan når man er vant til Godsets omgivelser).

Nicolai sagde ...

Godset?

Der findes heller ikke noget bedre end at stene på divanen til lyden af en ustemt cembalo, mens man mæsker sig i modne druer og dovent lader blikket vandre henover rokokoens asymmetriske ornamenter...

rikke sagde ...

Haha...som du kan sige det. sikke et romantiseret syn på det at være studerende...eller...hmm.

Godset er ét af DK's få tilbageværende regionale spillesteder, som tilfældigvis ligger her i Kolding, og hvor jeg er husfotografen :)

Nicolai sagde ...

Aha, tak for forklaringen. Er det så derfor, at der f.eks. er et billede af Sascha Dupont på din hjemmeside? Og ja, begrav mig endelig i lovprisninger af hendes grænseløse talent (grænsende til det talentløse), hvis jeg har fornærmet dig (jeg gætter dog på, at der er en særdeles god grund til, at du kun har et billede af hende på hjemmesiden - i modsætning til f.eks. antallet af billeder af Entakt).

Rikke sagde ...

Hahaha! JA! - Det er derfor og KUN derfor der er et billede af hende på min hjemmeside :)
Du har ej fornærmet mig. Min hjemmeside er primært et udpluk af alle de koncerter jeg har dækket i løbet af det første halve års tid jeg var nede på Godset (dvs. den er ikke opdateret siden april måned pga. travlhed)...Så derfor er der en masse som jeg nok normalt ikke ville være kommet ind og se :)

Nicolai sagde ...

Det forklarer godt nok en del. ;)
Men det er aldrig til at vide, for nogle mennesker har jo ret så overraskende bred og alsidig musiksmag.
Nå, men helt skidt er det vel ikke at opleve andre kunstnere og lytte til anden musik, end man normalt ville (med visse forbehold (se ovenfor)!).
Det er ellers nogle flotte, stemningsfulde billeder. Jeg håber da, at du finder tid til at opdatere siden snart. :)

Nicolai sagde ...

Det forklarer godt nok en del. ;)
Men det er aldrig til at vide, for nogle mennesker har jo ret så overraskende bred og alsidig musiksmag.
Nå, men helt skidt er det vel ikke at opleve andre kunstnere og lytte til anden musik, end man normalt ville (med visse forbehold (se ovenfor)!).
Det er ellers nogle flotte, stemningsfulde billeder. Jeg håber da, at du finder tid til at opdatere siden snart. :)

Rikke sagde ...

Det er bestemt et privilegie at have mulighed for at opleve alt mulig slags musik fra kunstnere man normalt aldrig ville have givet en chance.

Og mange tak skal du have :) - det varmer.
Får nok ikke tid til det før til foråret...men lad os nu lige se. Skal nok råbe højt når det sker (da det sikkert sker i forbindelse med Entakt's invasion af Jylland).