fredag, november 21, 2008

Sorgenfrei Villumsen pt. 2

Igår aftes kom mit og hr. Sorgenfrei's nye musikalske projekt allerede et godt skridt videre. Vi mødtes over et par øl og en flaske vin hos den gode Niels (ligeledes fra Didium and the Black Bonnie Picture), og optog skitser af 7-8 sange. Nogle mere færdige end andre. Men jeg kan love jer det bliver godt. Det har en skøn snavset western-vibe, i stil med Black Rebel Motorcycle Club's Howl-album. Vi har i princippet allerede stykket et 4 mand og to kvinder stort band sammen, så nu mangler vi bare at få finpudset materialet. Spændende, spændende.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

der drikkes tæt :P

Anonym sagde ...

Hvor lyder det spændende og tillokkende! Hvornår kan en smagsprøve høres?

Jonas sagde ...

Ja, vi har streng alkoholpolitik både med Entakt og med Sorgenfrei Villumsen. I Entakt drikker vi ikke når vi indspiller eller er ude at spille, i Sorgenfrei Villumsen MÅ vi ikke lave noget før vi har fået et par glas vin indenbords.

Jeg ved ikke hvornår smagsprøver vil kunne høres. Det kan være vi smækker en skitste op inden længe, og ellers håber vi på at få indspillet noget ordenligt i starten af det nye år.
Titlerne der arbejdes på for tide er: Systemets Sky, 27 År, Store Tider, Syner, Dit Sande Jeg, Vinderen, Borgerlige Svin og Nørregade 41. Som man måske kan fornemme bliver der ikke lagt fingre imellem.