tirsdag, januar 20, 2009

Ansigtsløft
Så er der dømt makeover til min lille blog. På tide.

Jeg har netop fået mix af to af de overskydende sange fra På Bagsiden Af Europa, fra Kristian. De lyder simpelthen fantastisk i mine ører. Skæringen Orkestret Med Det Blotlagte Skelet vil blive lagt til gratis download inden længe. En sang som både Kristian og jeg er meget glade for. Randi Laubek synger kor på den, og Kingo spiller sav. Den eneste grund til at den ikke endte på albummet er at den, stilmæssigt, faldt lidt udenfor. Den er nærmest lidt Tom Waits-agtig, synes jeg (men hvad ved jeg!)
Titlen og dele af teksten er inspireret af denne video. Ingen yderlige ligheder mellem de to sange, dog.

13 kommentarer:

Rasmus Ardahl sagde ...

Nææh, hvor er her fint :-) Blåt er godt.

Lyder fedt med sangene. Ret så fedt!

Anonym sagde ...

Mægtigt! Jeg er meget spændt på at høre det nummer. :)

"Bones" holder jeg meget af - ikke mindst på grund af Tim Burtons fremragende lille musikvideo, der fint fremhæver tekstens finurligt spaltede, mørke væsen. Det er klart mit foretrukne "The Killers"-nummer (jeg har dog langt fra hørt alt, hvad de har lavet).
Deres "Human" irriterer mig til gengæld meget. Teksten er noget af det mest fjollede, jeg længe har hørt. Men nummeret hager sig fast, ikke mindst fordi min underbo afholder "Human"-maraton mindst en gang om ugen... :/

Mark sagde ...

Mere Entakt, ja tak! Man kan aldrig få nok Entakt (Bagsiden af Europa har praktisk talt ikke forladt min cdafspiller siden udgivelsen).

Mark Tholander sagde ...

Hvad med den sidste af de to overskydende sange? Bliver den også sat fri en dag til vores ørers sult?

Jonas sagde ...

Rasmus >
Ja, den er blevet fin, ikke? Vi ses til Loney!

Nicolai >
Håber du vil synes om nummeret. Personligt er jeg virkelig glad og stolt af det endelige mix. Sangens rytmesektion består i øvrigt af alt hvad der lige var i studiet. Man kan bl.a. høre fyrfadslys, vinflasker, velcro, vandflasker mm.
'Bones' er et svinefedt nummer, og i det hele taget er jeg lidt skudt i Sams Town-albummet. Der er så meget rock-nerve og skudsikre popsange.
Til gengæld er den seneste lidt af en skuffelse. Jeg er heller ikke helt oppe at ringe over 'Human', og der er generelt lidt for langt mellem lyspunkterne på det album.
"Fortsat" held og lykke med underboen ;-)

Mark >
Det skulle undre mig meget hvis den anden sang der ligger færdigmixet ikke også på en eller anden måde bliver brugt til noget. Den hedder i øvrigt 'Tvebak & Jagten På Det Længste Strå'. Derudover er der én sang mere ('I Versaler'), men den er en hård nød at knække mix-wise.

Rikke sagde ...

"Rasmus >
Ja, den er blevet fin, ikke? Vi ses til Loney!"

Hov, hey...hvor ? hvornår ?

Jonas sagde ...

Vega 5/4 :-)

Rikke sagde ...

hahaha! godt så. bye byyye loney, dear i klostret :D - det var ellers en god drøm.
hmm...men så ses vi vel der også...medmindre han også kommer til Århus!

Mikkel Bonde sagde ...

Ser frem til mere materiale! Må I aldrig stoppe med at lave musik. Du er helt klart den mest interessante danske musiker der eksiterer lige nu. Jeg følger dine skabninger med stor hjerteklang.

Rikke sagde ...

YES! Juhuuu....Han spiller i Voxhall dagen efter. Og sikke nogle overkommelige billetpriser :)
Både til ham og Whitest Boy Alive...mums.

Jonas sagde ...

Rikke >
Jamen, sikke han kommer omkring, den gode Loney, Dear. Og ja, billetpriserne er jo yderst overkommelige. Det skal nok blive storslået.

Mikkel >
Tusind tak for de skønne ord. De går rent ind. Tak!

Rikke sagde ...

Hehe...ja..det skal det sikkert. Det var lige før, hvis man bare var en smule millionær, at man skulle nuppe begge koncerter...men jeg tvivler nu stærkt!

Anonym sagde ...

yes yes...