lørdag, februar 28, 2009

Musikken trækker vejret!

Jeg har virkelig et godt forhold til musik for tiden. Jeg var ellers nede at vende en tur for nogle måneder siden, men nu har jeg en skøn gejst, som er større end i lang tid. De to spydspidser i denne positive offensiv er Entakt og Sorgenfrei Villumsen. Kristian og jeg har haft nogle inspirerende snakke om førstenævnte, og jeg tror vi begge har en idé om hvor det skal trækkes hen nu. Jeg er sågar gået i krig med et par nye sange - med omkvæd!
Sorgenfrei Villumsen (eller hvad det nu skal ende med at hedde) kommer også virkelig ud over stepperne. Vi har skrevet en god flok sange, som bliver bedre for hver gang vi mødes og sliber på dem. Forleden havde vi første møde med trommeslager og bassist, hvilket var en særdeles fornøjelig aften, med øl, vin og Rolling Stones. Næste skridt er et par ture i øvelokalet.
I aften holder jeg en friaften fra musikken, og tager på Magraths og bider negle til Barcelonas kamp mod Atl. Madrid. Livet kunne være langt værre.

Dagens sang er af et band, der er til stor inspiration for Sorgenfrei Villumsen:

2 kommentarer:

Maj sagde ...

Mmmmm... dejlig lyd.

Jonas sagde ...

Godt du kan lide det. The Veils har jeg hørt en masse de sidste år. Når de kommer til DK igen må man sørme ikke snyde sig selv for at opleve dem live :-)