fredag, april 24, 2009

Daniel

For længe siden anbefalede en læser af denne blog (Nicolai) mig at lytte til Bat For Lashes. Jeg kunne genkende navnet, da hun tidligere har opvarmet for Radiohead ved en stribe koncerter. Det lykkedes mig først, langt om længe, at få lyttet til Natasha Khan aka. Bat For Lashes for nylig, men der tog det til gengæld også ved! Jeg købte hendes nye plade Two Suns, og jeg er sikker på den vil blive det primære soundtrack til den kommende sommer. Det er så let, lyst og smukt. Det har, for mig, nogle af de samme kvaliteter som Kate Bush. Det siger ikke så lidt.

I dag snublede jeg over nedenstående video på YouTube - en video hvor hun, allieret med en af mine gamle helte Ben Christophers, spiller en dragende version af sangen Daniel. Enjoy:


Ps. Et stilfærdigt Bat For Lashes-livecover af Kings Of Leons Use Somebody kan hentes på denne blog!
Pps. Husk nu at vi spiller med Entakt på PH Caféen på Vesterbro i aften!

4 kommentarer:

Rikke sagde ...

skægt...jeg tjekkede hende endelig ud i forgårs, og hun røg på mit mixtape for i går, dog med en anden, men smuk smuk sang...se selv:

http://letsfaceit.diaryland.com/

Jonas sagde ...

Uh ja, 'Moon And Moon' er også virkelig en smuk sag!

Jonas sagde ...

(...og ret Kate Bush-agtig, i mine ører)

Rikke sagde ...

hmm...har aldrig rigtig dyrket fru Bush...så kan ikke rigtig sammenligne dem. Men der er noget genkendeligt over sangen ja...