onsdag, april 01, 2009

Elevatormusik (filmmusik del 2)

I går postede jeg en sang fra Eternal Sunshine Of The Spotless Mind. I dag kunne jeg så passende poste et stykke musik fra en af mine andre yndlingsfilm; Vanilla Sky. Dette smukke nummer er af Nancy Wilson, og hedder 'Elevator Beat'. Hele soundtracket til denne film er spækket med perler (Radiohead, Jeff Buckley og Bob Dylan, for nu at nævne et par stykker) ...se (filmen) & hør!


8 kommentarer:

Marie sagde ...

Det er så smukt, at man næsten får ondt i maven, jo.

Rasmus Ardahl sagde ...

Er du så til originalen eller Hollywoodificeringen? Jeg napper den sidste. Klar favorit!

Jonas sagde ...

Jeg er helt klart mere til uoriginalen Vanilla Sky end til Abre Loj Ojos. Det har sikkert meget at sige at jeg nåede at se Vanilla Sky mange gange før jeg så originalen. Hele filmen starter jo på det nærmeste til lyden af Radiohead - som også bliver namedroppet i selve filmen (sammen med Jeff Buckley) ...hvad kan man gøre?

Rasmus Ardahl sagde ...

Enigenig.

Rikke sagde ...

Aaah...det der derfor jeg aldrig helt er blevet fanget af den film (jf. Jeff B og Radiohead referencerne) :)

sara sagde ...

Jeg har endnu ikke set Villa sky, men får helt lyst til at se den efter at høre sangen - det lyder i hvert fald som et godt soundtrack med Radiohead, Jeff Buckley og denne lille fine sang..

Jonas sagde ...

Du må straks se at komme igang Sara - den film er et absolut must see :-) Tror du vil synes om den!

sara sagde ...

Jeg tror også at det er en film, jeg kan lide. Navnet er husket, så må se om jeg kan få fat på den :)

En anden film, der er værd at se, fordi der er et fantastisk soundtrack er Donnie Darko - men den kender du formegentlig allrede. Men jeg synes også at Garten State har et godt soundtrack med bl.a. the shins, Nick Drake og Simon and Garfunkel :)