mandag, maj 18, 2009

Live-blogging, take 1

Jeg vil ny kaste mig ud i en lille idé jeg har tyvstjålet fra Stytzer med den særdeles fremragende blog Hits In The Car. Live blogging. I bund og grund er det vel en virtuel pendant til at sidde og småsludre lidt med sig selv. Med andre ord vil jeg bare skrive hvad der falder mig ind, og poste det undervejs.

I skrivende stund hører jeg seneste album fra The Veils, Sun Gangs. Umiddelbart er der ikke meget nyt under solen, men så længe sangskrivningen er så sublim, så kræver jeg heller ingen overraskelser. Virkelig et af mine yndlingsbands. Finn Andrews må have en af de bedste, mest følte og karakteristiske vokaler på nutidens rockscene. Se og hør ham fremføre et par sange i en elevator HER.

For nylig blev nomineringerne til årets udgave af Steppeulven offentliggjort. Det er affødt en god - og i mine øjne nødvendig - debat. Rasmus Ardahl fra BandBase.dk har skrevet et godt indlæg, som kan læses HER. Når der er så få kanaler at eksponere sin musik igennem er det vigtigt at få præsenteret så bredt et udsnit som muligt. Danmark er ganske enkelt for lille et land til at man ikke tager disse debatter.

I den noget mindre alvorstunge afdeling kan jeg berette at der er sket noget så sjældent, som at jeg er blevet lettere afhængig af en komedieserie. Hvis du endnu ikke har set serien 'Scrubs', så gør dig selv den tjeneste at få det gjort. Jeg synes det er hylemorsomt. Hvordan i alverden udtænker de den slags!?

(jeg kommer vist lige til at hente en kop kaffe...)

Forleden sendte Kristian mig en kladde til en af de nye Entakt sange vi arbejder på. Denne sang, der endnu ikke har nogen titel, tegner til at blive en af mine helt klare favoritter. En rigtig frisk popsang. Den endnu uskrevne tekst skal handle om en fælles gammel ven. Jeg har simpelthen sådan en rar fornemmelse med de her nye sange. Vi har spillet de første skud på stammen for et par folk, og responsen har bestemt været god!

Uden at skulle komme ind på politik med stort P, så synes jeg virkelig det er værd at sætte sin underskrift HER. Der er må være en grænse snart!

(mere kaffe...)

Er der nogle af jer derude bag skærmene der har hørt den nye Nephew-single, 007 Is Also Gonna Die - og hvad synes I i så fald om den? Jeg er ikke helt blæst bagover. Det er ikke et band jeg har hørt så meget, men synes nu deres hits plejer at have ret høj...ja...hitkvalitet. Tidligere idag så jeg en del af deres koncert på Roskilde 07.07.07. Man kan mene om det hvad man vil, men mage til effektivt, tjekket liveband skal man nu lede længe efter! Det fik mig til at glæde mig til årets Roskilde Festival.

Tak for i aften. Over og ud.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

fed måde at gøre det på.

stytzer sagde ...

Fremragende ;)

Jonas sagde ...

Det er jo ikke hvem som helst man har stået i lære hos (fedte fedte) ;-)

sara sagde ...

ja, god måde at gøre det må! det er så rart at sludre lidt med sig selv og tit er det en endnu bedre følelse bare at få alle ens løse tanker ned på skrift :)

Pernille Aviaaja sagde ...

Også krævende, tænker jeg. Men fint for os medlæsere (.... NEJ, ikke medløbere, tskk ...)at have et vindue, der kan kigges ind ad.
Fortsættes, hvornår?

Jonas sagde ...

Egentlig er det mindre krævende at skrive på denne måde - da man bare kan poste korte strøtanker i grove træk. Kan være part to bliver postet i løbet af imorgen :-)
Tak fordi I kigger med!