lørdag, maj 16, 2009

Næste kapitel

Nu er de første tre sange færdige for denne gang. En god fornemmelse. Nu er vi så ved at forberede næste bunke. I modsætning til da vi lavede På Bagsiden Af Europa tager vi denne gang på ingen måde hensyn til om der er en rød tråd i sangene. 

Vi lader dem leve deres eget liv helt og aldeles. Det betyder at vi nu arbejder ud fra tre nye skitser, hvor den ene er en skæv, blødsøden feelgood sang i stil med denne (dog påtænker vi at punktere den rare stemning med tablas og en grim, syntetisk citar), den anden er en frostsprængt popsang lidt i stil med denne, den tredje er en sminket udgave af et ældgammelt nummer, kaldet Nogenlunde, som jeg skrev om Kristians hjemby Slagslunde. Det er længe, længe siden. Den kunne vist i princippet have været med på Forsidestof Til Eftertanke-demoen. 

On another note...er det bare mig, eller bliver der udgivet en helvedes masse plader med gode og/eller interessante kunstnere for tiden? Min økonomi kan slet ikke følge med. Depeche Mode, Super Furry Animals, The Veils, Bat For Lashes, soundtracket til 30 Century Man, Ed Harcourt, Leonard Cohen, Conor Oberst, Doves, Fever Ray, PJ Harvey, Pet Shop Boys, Röyksopp, Bob Dylan, Grizzly Bear m.fl.

3 kommentarer:

Rikke sagde ...

nej, det er ikke bare dig...men så er det jo godt man har fødselsdag :)

Jonas sagde ...

Jamen altså - tillykke så!

Rikke sagde ...

tak. det var nu i går...men gaverne lader vente på sig...så har bare fødselsdag hele ugen :)