tirsdag, juni 09, 2009

Coming soon...

27.08.09 - Løve's Bogcafé, København - læs... 
10.10.09 - Rock Nielsen, Aalborg - læs...

Flere datoer er i støbeskeen, bliv på kanalen.9 kommentarer:

Maj sagde ...

siii ju dærh.

Jonas sagde ...

Skæppeskønt.

Der skulle også gerne komme en koncert på Gimle i stand til oktober :-)

Nicolai sagde ...

Er det muligt at læse om det andre steder end på facebook?

Jonas sagde ...

Værsgo' Nicolai:

"Jonas Villumsen + Andreas Sorgenfrei + Joey Groon: Unplugged

De tre sangskrivere Jonas Villumsen (ENTAKT), Andreas Sorgenfrei (Didium & the Black Bonnie Picture) og Johannes Holt Iversen (Joey Groon) er gået sammen om at spille en række unplugged koncerter landet rundt. De tre sangskrivere har fælles rødder i webforumet Bandbase, hvor de alle er blevet hypet kraftigt igennem de sidste par år.


JONAS VILLUMSEN er sanger og sangskriver i bandet ENTAKT, der i 2007 vakte en del opmærksomhed på den danske musikscene med udgivelsen af det anmelderroste debutalbum 'Træerne Vokser Ind I Himlen'. Singlen 'Fyrværkeri' lå bla. i den øvre del af DR 1's Liga.DK lister, i de maksimale 8 uger. Opfølgeren 'På Bagsiden Af Europa' fra 2008 affødte bl.a. at Jonas blev præmieret af Statens Kunstfond for musik og lyrik i januar i år.

ANDREAS SORGENFREI er frontmand i pladeaktuelle Didium & the Black Bonnie Picture, og har skrevet sange siden han var 11 år gammel. Udover sit virke i bandet, under pseudonymet Didium, skriver han også
danske sange i to forskellige projekter med hhv. Søren Zahle (v/ Peter Sommer), og en af aftenens to øvrige artister, Jonas Villumsen. Jonas og Andreas optræder, som en speciel ting, under disse koncerter, som duo med deres fællesskrevne danske sange.

JOEY GROON. Johannes Holt Iversen alias Joey Groon, er blot 19 år og allerede ejer af pladeselskabet ’Sound Soldier Records’ der siden 2008 har udgivet digital-udgivelser gennem bla. iTunes, Amazon.com og TDC Play. ”Han er spået en stor fremtid som musiker, producer og sangskriver. Et indiskutabelt kæmpetalent med et imponerende cv - og så er han fra Aalborg.” sådan beskrev jomfru-ane-gade-værtshuset Rock Nielsen ham under hans debut-koncert."

:-)

Nicolai sagde ...

Fornemt, mange tak Jonas. :)

Det lyder meget spændende. Og så i en bogcafé af alle steder. Herligt!

Jonas sagde ...

Ja, da det job tikkede ind tænkte jeg også "selvfølgelig!" :-)

Hvis nogle skulle have idéer til andre steder der ville være egnet til et besøg af Joey Groon, Andreas Sorgenfrei og undertegnede, så skriv det endelig her i kommentarfeltet!

Maj sagde ...

Nykøbing Falster Studenterhus, Klash.

Rikke sagde ...

sangskriver foreningen på Godset i Kolding. de har 3 navne pr. gang...og i tre ville være oplagte.

Myspace: http://www.myspace.com/sangskriverpaagodset

Skriv til Frank eller hiv fat i mig...så kan jeg trække i nogle tråde måske :)

Jonas sagde ...

Glimrende bud! Jeg skriver lige til jer begge to og undersøger nærmere.