fredag, juni 19, 2009

Last.fm

Så fulgte jeg også trop og fik lavet mig en bruger på last.fm - klik her for at udspionere mig når jeg lytter musik, og bliv gerne ven.

6 kommentarer:

sara sagde ...

Velkommen til! Det er også et godt sted, selvom man hurtigt kan komme til at stene sine top lister for meget og andre gange glemmer man helt at last.fm er der.

Fik heller aldrig hilst til morrisey, men ville ikke bryde ind i din og Lars samtale - men håber også du havde en god koncert!

Jonas sagde ...

Tak - kunne godt forestille mig at man bruger det meget i perioder, og i andre - ikke. Lige nu betyder nyhedens interesse at jeg får lyttet til en masse guldkorn i mit iTunes-arkiv, hvilket er skønt!

Vi må sørge for at hilse på næste gang! - man kan sagtens bryde ind når jeg snakker med Lars. Vi knevrer sikkert alligevel om fodbold :-)

sara sagde ...

haha, ja når det bare fodbold gør det ikke noget jeg forstyrrer :) Men det lader til at vi render til en del af de samme koncerter, så der skal nok komme en ny lejlighed til at hilse - hvis ikke før så til the national i hvert fald.

Det er rigtig meget en side jeg bruger i perioder, men det er da sjovt at kunne holde lidt status over hvem man har hørt - nogle gange undrer man sig helt over at nogle ligger så højt og andre så lavt..

Jonas sagde ...

Ja, mon ikke vi render ind i hinanden til en koncert før eller siden :-)

Det er nemlig ret spøjst, og til tider ret "afslørende" med sådan noget som last.fm. Jeg ville til hver en tid liste Radiohead blandt mine absolutte yndlingsbands, men i virkeligheden er det ikke så ofte jeg hører dem længere, eksempelvis.

sara sagde ...

Min last.fm er nok mest præget af den musik jeg hører, når jeg sidder ved computeren og det vil sige at rigtig meget af det er noget jeg hører mens jeg laver lektier eller andet - fx er Tina Dickow rigtig højt oppe i forhold til at kun ikke er en af mine yndlings kunstnere - mens meget af det jeg ikke arbejder så godt til ligger længere nede selvom jeg bedre kan lide det..

Men det er megt sjovt og ret afslørende når der sådan bliver holdt status over det musik man hører - en anden god funktion er ved programmet er at den kan finde lignende kunstnere til det musik man hører eller søger efter og så på den måde er god til at opdage ny musik! Det er ikke så tit jeg får brugt det, men der dukker noget godt frem hvergang jeg bruger det..

Pil sagde ...

hahaha. mainstream-kid.
du måtte også overgive dig?