fredag, juni 26, 2009

Two Weeks

Ja, jeg går lidt blog-amok for tiden. Lige nu skyldes det at billetterne til Grizzly Bear-koncerten i Vega lige er kommet i hus, og at deres nye album får det til at boble af glæde under min hud. Herunder er et af de absolut mest fantastiske numre jeg har hørt i meget, meget lang tid. Vokalharmonierne i omkvædet sender mig i den 7. himmel.

9 kommentarer:

Mark Tholander sagde ...

Damn, det her er virkeligt, virkeligt godt.

Rikke sagde ...

hørt hørt og hørt! deres plade er iøvrigt det smukkeste og bedste jeg længe har erhvervet mig.
glæder mig som et lille barn til juleaften til at opleve dem live for 3. gang..mmm. dog en stor skam at det foregår i Store Vega...

Jonas sagde ...

Mark > Fedt du synes om det! Jeg synes også virkelig det er godt, på så mange måder. De har i øvrigt spillet opvarmning for Radiohead, som plejer at vælge ret fornuftige supportacts - ofte før de slår rigtigt igennem. Udover Grizzly Bear har det bl.a. været Bat For Lashes, Sigur Ros, Four Tet m.fl.

Rikke > Ja, helt fantastisk album. Jeg har dog intet imod at koncerten foregår i Store Vega. Det betød at jeg fik billet, og desuden er Store Vega blandt de bedste koncertsteder jeg kan komme i tanke om :-)

Rikke sagde ...

Haha...så var du ikke hurtig nok Jonas :p
Jeg så dem på Pitstop for første gang for 3 år siden...og DET er det bedste sted jeg kan komme i tanker om til dem. Men til den tid bor jeg jo i KBH, så Store Vega er okay. Tager dog hellere end gerne til Kolding og ser dem også, hvis de skulle kigge forbi Pitstop igen.

Og hey...opdagede du dem kun pga. Radiohead ?

Jonas sagde ...

"Store Vega er okay" -pfft, din jydetamp! :-)

Og nej, det er ikke pga. Radiohead jeg kender dem. Men det er bort set fra det en glimrende kanal at opdage musik igennem, Radioheads support act-program. Det kan anbefales at høre efter når de voksne snakker!

Rikke sagde ...

Hahahaha...jydetamp! Du kan vente dig kan du.

Store Vega er efter min mening for stort. Man får det ikke mere intimt end man gør på Pitstop. Det er så fint så fint :)

Hah! Radiohead og de voksne...pffft!

Jonas sagde ...

Hæhæ.

Det er sandt at Store Vega er større end Pitstop, men efter min mening er der noget nær optimale forhold i både Lille- og Store Vega. Det er sjældent man kan sætte en finger på lyden, stemningen eller noget som helst andet - og så er det i øvrigt yderst sjældent jeg er gået derfra uden fornemmelsen af at intimiteten var tilstede, i musik såvel som i publikumskontakt.

rikke sagde ...

jeg tror det bunder i tilhørsforhold her Jonas...

Rikke sagde ...

uddyber lige:

Det handler vist om tilhørsforhold i den forstand at de hver især er favoritsteder....for man kan på ingen måde sammenligne dem. Både kapacitetsmæssigt men også udover det.

Jeg holder allerede af Lille Vega...men får vist et endnu bedre tilhørsforhold til Vega generelt, når jeg får flere muligheder for at dyrke stedet.