fredag, februar 05, 2010

Der er tegn på liv!

Dagen idag bød på hvad der føles som et uventet stort skridt for Entakt.

Vi har længe danset rundt om den varme grød, og talt en masse om at få taget fat på noget nyt. Nu har vi fået taget et godt spadestik. Faktisk fik vi stort set færdigproduceret en hel sang i løbet af idag.

På trods af at denne sang lyder markant anderledes end sangene på vores sidste plade syntes alting at give sig selv. Det er ubeskriveligt rart når tingene dumper ned fra himlen på den måde. Vi mangler umiddelbart kun at få indspillet vokaler på denne endnu unavngivne sang.

Hele næste uge vil blive en decideret skrive-ferie for mit vedkommende. Jeg tager ud på en gård i Kattinge, lidt uden for Roskilde, og fokuserer koncentreret på at få færdiggjort nogle sager der har ulmet i baghovedet længe. Plus, forhåbentligt, et par helt nye sange. Glæder mig meget til at kunne hellige mig arbejdet med sangene 100%.

Det føles unægteligt som om noget går som det skal.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er indeed fantastisk nyt. Løft sløret!

Linda sagde ...

En gård udenfor Roskilde - det lyder som de helt rigtige rammer. Så kan tankerne vandre, mens fingrene forhåbentlig gør det samme på tastaturet, så vi snart kan nyde nogle nye sange. God fornøjelse.

Jonas sagde ...

Det skal blive så godt at kunne stikke hovedet helt ned i materialet. Jeg har 3 ugers fri fra mit studie (hvilket var fløjet helt henover hovedet på mig), så det var oplagt at gøre den slags.
Når jeg engang kommer hjem fra den landlige idyl udnytter vi de frie timer og får lagt nogle flere ting på bånd i studiet.

Nicolai sagde ...

Pragtfuldt! Det glæder mig at høre. :)

simse sagde ...

Forventningskildren, jo ;)

?? sagde ...

Og betyder det så nyt album??

?? sagde ...

Og betyder det så nyt album??

Jonas sagde ...

Om det er en ny plade vi er i færd med må tiden vise - nu laver vi noget musik, og så må sangene bestemme udviklingen :-)