tirsdag, marts 02, 2010

Entakt Duo i Århus

Kristian og jeg spiller på Fairbar i Århus d. 22. maj.
Se Facebook-event HER.


"Den 22. maj byder FA!RBAR på en række alternative optrædener fra 4 orkestre fra København og Århus. Alle orkestre stiller op med et andet set-up end de plejer at optræde med. Og der er altså mulighed for at få sig en helt igennem unik oplevelse denne aften!

Didium udgiver i maj album nummer to med sit band The Black Bonnie Picture. Den 24 årige sangers fingre står dog sjældent stille, og arbejder for tiden på et solo album, som er langt mere afdæmpet og fra hvilket der opføres numre denne aften, i nedbarberet trio format.

Painted Daisies har siden september udgivet en ny demo for hver måned, og bla. som følge af dette været udtaget til Soundvenue Selected og spillet jobs rundt i landet. Bandet hører uden sammenligning til et af de mest grænseafprøvende i København, og optræder denne aften med et mere afdæmpet show end ellers.

Mixtune for Cully er aftenens lokale islæt og frontmand, Aage Hedensted er også bedre kendt som en af hoveddrivkræfterne bag danske indiesucceser som Yellowish og Slowburn. Aage Hedensted står nu klar med soloprojektet Mixtune for Cully, som er signet af Good Tape Records, og denne aften optræder i en alternativ konstellation med cello, klaver og guitar.

Entakt arbejder i år på deres tredje album, som efter sigende skulle være mere elektronisk og markant anderledes end de to forrige. Bandet optræder denne aften, som duo, og præsenterer både gamle og nye numre for publikum med akustisk guitar, harmonika og lapsteel. Entakt gjorde sig først for alvor bemærket med deres debut album, Træerne Vokser ind i Himlen fra 2007, som fik rasende gode anmeldelser, samt sendetid i radio og tv, på bla. P3, P4 og Liga DK med singlerne Modpolen, Kunsten at slippe taget og Fyrværkeri"

5 kommentarer:

Hr. Cules sagde ...

Det kunne godt gå hen og blive en helt speciel aften! Glæder mig!

Hr. Cules sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Kristian Dolberg sagde ...

Det lyder fedt! Hvis jeg kan, kommer jeg :)
Men kunne i ikke lige spille en koncert i Odense? Det kunne være det bedste!

Jonas sagde ...

Hr. Cules > Vi ser frem til at se dig :-)

Kristian > Der arbejdes på et stop i Odense, kan jeg love dig. Om det bliver i løbet af foråret, til efteråret eller begge dele tør jeg ikke sige - men der arbejdes på sagen!

Ulrich sagde ...

Bor i Aalborg så Århus ligger lige om hjørnet, kan være vi ses der. Forresten er "Træerne Vokser Ind I Himlen" ikke fra 06? Glæder mig i øvrigt til det nye shiat. :)