mandag, marts 22, 2010

Yet another cup of live-blogging!
20:04
Jeg har nu en aften på hænderne der ikke har noget mærkat på. Der er kaffe i koppen og 9393 sange i iTunes. Nu må det være tid til at vind og vejr-blogge lidt igen. Det er en ganske uhøjtidelig måde at blogge på, og man kan tillade sig at springe rundt i emnerne så meget man orker. Så behøver man ikke have noget klogt at sige. Sæt igang!

20:10
Vi havde en kort men effektiv session i studiet med Entakt i morges/formiddags. Vi gik i kødet på en ny sang, som indtil videre hedder "Størrelse 43", eller evt. bare "43". Den handler om den journalist der kastede sine sko efter George Bush, og det cirkus der fulgte i kølvandet. Jeg synes det lyder som et hit, men hvad forstand har bønder på agurkesalat. Sangen trækker for resten lidt på samme form for energi som denne lille perle af en sang.

20:18
...og når nu vi er ved Blur, så er jeg nødt til at anbefale den fremragende dokumentar-film, 'No Distance Left To Run'. Det er en af de flotteste, mest interessante, mest morsomme og mest rørende musikfilm jeg endnu har set. Se evt. traileren HER.

20:24
Det er jo ikke nogen hemmelighed at mit blå-røde hjerte banker for fodboldklubben FC Barcelona. Det kan sagtens ske at sæsonen slutter uden nogen pokaler - faktisk bliver det noget af en kamp at få sikret en eneste - men det fylder mig med en ægte barnlig begejstring når Messi spiller fodbold som ...(indsæt selv superlativer, jeg løber tør)

20:31
Imorgen aften gæster det tyske indieband Get Well Soon Loppen, og jeg glæder mig til at se om de kan leve op til den fortrinlige koncert de leverede på Roskilde i sommer. Jeg anmeldte den for BandBase, og var begejstret.
Samtidig bliver der anledning til at drikke en øl med The godfather of musikblogging, mr. Stytzer.

20:39
Ingen bør snyde sig selv for den fantastiske tv-serie Mad Men. Så er det blogget!

20:45
Jeg må se at blive fan af mælk på Facebook...

20:47
Det er yderst sjældent jeg rent faktisk får hørt Jeff Buckley nu til dags, men denne her er jeg nødt til at dele. Didos Lament. En skramlet live-optagelse. Helt tåbeligt smukt. Selv om der som sagt går langt mellem at Buckley er i rotation her i hytten, så vil han for altid stå som en af de mest fantastiske vokalister jeg nogensinde har lagt øre til.

20:54
Typisk at Gorillaz bliver offentliggjort netop som jeg har taget mit livs mest (og muligvis eneste) voksne beslutning: ikke at tage på Roskilde. Straffen falder prompte! Skal man nu til at overveje éndagsbillet? Gruble, gruble, grå hår.

21:00
For lige at fejre min nyvundne alderdom (læs ovenstående), så vil jeg symbolsk fejre det med et lille glas snaps. Min kære onkel er lidt af en ekspert på området og har blandet mig en flaske med rønnebær, paradisæbler og perikon.

21:05
Jeg stødte tilfældigt på denne sag for nylig. Den er nu hyggelig. De fik virkelig neglet os, og jeg kan faktisk huske at denne sang fik mig igang med at skrive 'Fyrværkeri' ...som jo udspiller sig i en ørken. Jeg ville alligevel ikke have siddende på mig at vi endnu ikke havde sunget en sang om sand. True story.

21:14
Chatroulette er et sært fænomen. Der er der dog folk der formår at gribe det kreativt an. Ben Folds er en af dem. Klik.

21:27
Nå, jeg tror jeg vil lukke butikken for idag. En sidste smuk ballade at gå hjem på:

6 kommentarer:

Rikke sagde ...

har du evt. dokumentaren, så man kan låne?

Jonas sagde ...

Jadada :-)

Jojo sagde ...

Det er hyggeligt

Hr. Cules sagde ...

Jeg har også lige besluttet ikke at tage på Roskilde i år. Ender nok med at tage afsted alligevel, men jeg bør stå fast nu. Selvom at tiden indtil festivallen er ovre, nu vil føles som en langsom død. Værste beslutning, jeg nogensinde har været tvunget til at lave.

Jonas sagde ...

Det ér en umenneskelig beslutning.
Jeg hader når det ene udelukker det andet, men jeg er simpelthen nødt til at komme ud at rejse denne sommer/dette efterår.

Rikke sagde ...

cool! jeg mailer lige :)