mandag, maj 17, 2010

Fest!

5 kommentarer:

Michael sagde ...

Hvordan får man 96 point, scorer 102 mål og så alligevel må aflevere mesterskabet til dem fra nord??? Det er for syret...

Jonas sagde ...

Det er faktisk ret vildt. Og for lige at gnide lidt salt i såret:
http://www.fcbarcelona.dk/component/content/article/1-forside/1046-barca-lober-med-det-hele.html

Jeg håber for jer/Real at Pellegrini får en sæson mere. Jeg tvivler på at svingdørsmentaliteten er særlig gavnlig - heller ikke selv om det skulle være Mourinho der blev den nye mand i trænersædet.

Michael sagde ...

Årh, det var da et halv-svinsk link:)
Jeg tror også vi gør klogt i at holde på Pellegrini, for når alt kommer til alt har han leveret en OK sæson. Kan profilerne holde sig skadesfri i næste sæson, så tror jeg på en liga-titel; men omvendt skal man ikke undervurdere betydningen af indkøb i det catalanske. Hvis både Villa og Cesc ankommer (eller bare den ene af dem!) så bliver det frygtindgydende....
Og nej, Mourinho ville ikke betyde succes (i min optik)

Jonas sagde ...

Ja, sorry - skal nok holde mig i skindet nu! ;-)

Jeg har på fornemmelsen at Mourinho ville sætte de enorme offensive kræfter Real pt. råder over over styr. Eller i hvert fald nedprioritere dem mere end hvad godt er. Og ja, han har da i høj grad leveret en godkendt sæson.

Spændende med Barca-forstærkningerne. Det tyder på at Villa er ganske sikker nu. Det bliver et giftigt angreb. Jeg håber dog helt klart Zlatan får en sæson mere til at genfinde formen.

Jeg ved ikke helt om jeg tror det lykkes at få hentet Cesc denne sommer, men det er heller ikke ligeså presserende som det var at finde en venstre kant.
Cesc skal nok komme til Barca før eller siden, og det er ikke fordi vi er underbemandede på midtbanen pt. Dog skal han da være hjerteligt velkommen denne sommer, hvis det passer bedst :-) Kan godt være hans titel-sult og hjemve sender ham til Catalonien snart.

Jonas sagde ...

* - altså, Pellegrini har leveret en godkendt sæson