tirsdag, juni 22, 2010

Ferie, fri og (spredt) fægtning


Der kan ikke herske den store tvivl om at jeg har sommerferie. Det er himmelsk at vågne tidligt men langsomt, til en kop kaffe og den nye Band Of Horses-plade. Jeg bliver ved at glemme hvilken ugedag det er. Sådan skal det være.

Jeg kan i øvrigt melde at der tikker flere og flere jobs ind til Entakt. Både som duo, trio og kvintet (aka. hele bandet) - de første af dem er postet på vores MySpace-profil, og snart følger nogle hvor hele bandet spiller for fuld udblæsning.

Det føles som om det er 1000 år siden hele bandet har været samlet, så det bliver skønt at se krigskammeraterne igen.

Sideløbende med disse forestående Entakt-koncerter genoptager jeg indspilningerne af min soloplade. Jeg er simpelthen så glad for den fine respons der har været på det første nummer der er blevet sluppet derfra. Spændende om jeg kan få overtalt nogen til at udgive skidtet, når hele pladen engang ligger klar. Ellers må jeg jo finde på noget selv.

Om et par timer vil jeg hoppe på cyklen, og drøne ned til TP Musik på Gl. Kongevej, og købe en lille stak plader. Jeg glæder mig til at hive den nye Ed Harcourt-skive med hjem. Hvad kan I ellers anbefale af nye udgivelser?

På trods af at jeg er mere uimponeret over programmet end i mange år, skal jeg naturligvis på Roskilde Festival om en uges tid. Jeg har igen reddet mig noget nær festivalens bedste job: jeg skal såmænd bare blogge. Det er de gode folk fra BandBase.dk der har hyret mig - så sørg for at lægge vejen der forbi under- eller efter festivalen.
Anbefalinger til hvad man for alt i verden ikke må misse i år?

Nå, dagens første kop kaffe smagte af ekstranummer. Kære læser, fortsat god ...ugedag.


3 kommentarer:

Rikke sagde ...

Gid Lustre udkom på vinyl...suk. Men sådan går det jo som oftest når musikeren må ty til eget pladeselskab...

Jonas sagde ...

Ja, i den forbindelse er jeg nu glad for både at samle på cd'er og vinyl.
Den er ellers god, kan jeg love dig! :-)

Rikke sagde ...

Det ved jeg skam godt den er: http://blaavinyl.wordpress.com/2010/06/07/blaa-mandag-22/
;)

Det er jo også Ed himself!