søndag, oktober 10, 2010

14 sange på 14 dage

Imorgen kaster jeg mig ud i et - for mig - ret interessant projekt. Det er mit semesterprojekt til konservatoriet, og hvor de to forgående har været ret resultat-orienterede (først mit Grønlands-solo-materiale, dernæst de nye Entakt-sager), er dette langt mere proces orienteret.

Jeg har sat mig selv den opgave, at jeg i to uger skal skrive en sang om dagen. For ikke at blive helt bims holder jeg fri i weekender, så derfor vil perioden strække sig lidt længere end 14 dage. Men en ny sang skal skrives på alle hverdage, og jeg skal ende op med fjorten stk's.

Det er ret spændende, da jeg ofte har brugt lang tid på mine sange - i hvert fald på tekstsiden. Nu skal jeg så maile en mp3 med dagens sang til en vejleder hver aften. Ret angstprovokerende ...men på den givende måde... håber jeg. Spændende hvordan de mere spontane sange kommer til at tage sig ud.

Hvis jeg tør deler jeg selvfølgelig noget af det her på bloggen!


Ps. Lidt sangskriver-inspiration til mig selv:3 kommentarer:

Peter sagde ...

En af dine bedste ideer længe. Lad kunsten flyde!

Nicolai sagde ...

Hvornår udgiver du dit første album med den koreanske pigegruppe? ;)

Hørt i Radioavisen i formiddags men det kan læses her:
http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2010/10/22/141211.htm

Jonas sagde ...

Peter > Jeg overvejer stadig om jeg skal poste hele baduljen under en eller anden form, når projektet er bragt til ende :-)

Nicolai > Hæhæ, lad os nu se hvor langt den sang til koreanerne når ;-) Men sjovt var det at prøve kræfter med noget så anderledes.