onsdag, november 17, 2010

Musikken kort

Jeg har fortsat mere travlt end jeg kan huske nogensinde at have haft. Hver eneste ting der udgør travlheden, er noget jeg nyder at gøre, dog gælder det stadig om at holde tungen lige i munden for at holde korthuset opretstående.

Mest af alt nyder jeg hvor meget vi har fået gang i Entakt, og gejsten vi har gjort det med. Derudover kan jeg godt mærke vi er blevet ældre og mere erfarne på nogle ret væsentlige punkter siden sidst vi barslede med nyt. Det er stadig ikke fastlagt hvad de nye tiltag skal resultere i. Men en idé der overvejes er en EP udgivelse i løbet af foråret.
I første omgang skal Zimmerman-singlen dog ud over stepperne. Den er i rotation på P3 og P4, og på lørdag holder vi en lille hygge-aften sammen med vores søde samarbejdspartnere/bookingbureau Catching Paper Planes - denne aften viser vi for første gang videoen (vi har endnu ikke selv set den!), og spiller en lille sofa-koncert.

Jeg har aldrig skrevet så mange sange, som jeg gør for tiden. Faktisk har jeg nu så stort et forråd, at jeg slet ikke ved hvor jeg skal gøre af alle disse sager. Tidligere skrev jeg nærmest kun præcis hvad der skulle bruges til Entakt-pladerne, men nu har jeg et lager med materiale nok til omtrent 4 plader. Det er næsten lidt stressende.

Der er dog et par forskellige projekter at kanalisere det ud i. Der er selvfølgelig Entakt, så er der mit projekt som solokunstner (jeg har snart en ny sang på MySpace), og så er jeg blevet en del af et nyt fritids-band, som udover mig tæller medlemmer herfra, herfra/herfra og herfra.

Dette efterår har jeg heldigvis også haft mulighed for at nyde en masse andre menneskers musik live. Jeg har været så heldig at opleve nedenstående live de sidste måneder:
4 kommentarer:

Rikke sagde ...

fedt at i fortsætter Independent Waves projektet :)

Jonas sagde ...

aka. Boat Singers :)

Jonas F. sagde ...

Hej Jonas :) Hvem er det fra Cody, du spiller sammen med? Det skulle vel ikke være David?

Jonas sagde ...

Hej Jonas - selv!
Det er Kaspar fra Cody jeg har spillet lidt med. Dog ligger det pt. lidt stille, da vi allesammen har travlt med vores respektive bands. Håber dog vi lige får gjort noget mere ved projektet ved lejlighed :)