søndag, august 05, 2007

Jonas, 72 år gammel

Vi spillede til den lille, skovbeklædte Vestpark Festival igår aftes. Det var første koncert efter vores lille sommerferie, og utroligt nok var vi allerede kommet ud af form ift. at køre lange bilture. Vi skulle tur-retur til Langå, og jeg er stadig træt i knoglerne. Sådan er det vist bare når man er ved at blive gammel. Jeg brugte en stor del af bilturen på at begrave mit hoved i hovedtelefoner til lyden af Four Tet, BRMC og The Decemberists. Henning, Kristian og dagens basafløser Anders (fra det hedengangne Mavis) havde stor glæde af bandbussens Playstation. I øvrigt en sand fornøjelse at have Anders med. Ligeledes var det fornøjelse at hilse på nogle stykker af jer, derude, efter koncerten - hermed en stor tak for de smukke tilkendegivelser.
Efter koncerten fik jeg mig også en hyggelig sludder med Rasmus fra det nu opløste, men glimrende, For Evigt Pasha, som barsler lidt med nyt bandprojekt i disse dage.

Næste, og sidste, festivalkoncert er under lidt andre størrelsesforhold. På fredag spiller vi nemlig på Skanderborg Festival - klokken 12:00 på scenen 'Rytmehans', hvis nogle af jer læsere skulle have planer om at besøge DKs Smukkeste Festival. Det glæder vi os meget til.

Derefter skal vi tilbage på arbejde i øvelokalet, hvor vi skal skære et helt nyt sæt til efterårets stribe af koncerter. Vi har planer om at ryste posen, og foretage lidt udskiftninger blandt sangene, så der gerne skulle være (endnu) en god grund til at komme og se os endnu en gang...

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Skannnnnnnnnnderborg bliver for fedt. I har bare at spiller Hokus Pokus ;o)

Rikke sagde ...

ooorh....The Decemberists. nam!

Jonas sagde ...

Mooooooon ikke Hokus/Pokus nok skal f� et lille spin i b�geskoven... ;-)

Jeg har - og kender - kun en enkelt plade med The Decemberists. Men den er til geng�ld ogs� ret fantastisk.

Rikke sagde ...

Hvilken én af dem ?

Jonas sagde ...

Det er den der hedder Picaresque. Dejlig plade.

Nu skal jeg et smut i biffen og se Simpsons. Woohoo!

Rikke sagde ...

Det var da et kedeligt vejr at gå i biffen i ?!

Nå for sasan...jeg anede ikke at der var en plade imellem "Her Majesty" og "The Crane Wife"... Den første gang jeg stødte på dem, var for 3-4 år siden med pladen "Her Majesty", som jeg faldt pladask for...men dengang kunne den kun fåes som special import, og kostede det hvide ud af øjnene, så jeg droppede det igen lidt... og blev så for nyligt mindet om deres eksistens... De er rare er de!