torsdag, august 09, 2007

ENTAKT på Skannnderborg

Imorgen. Kl. 12:00 på Rytmehans-scenen. Det bliver spændede. Det bliver også spændende om vi er i stand til at komme op så tidligt, som vi er nødt til, for at være der til tiden. Selvfølgelig er vi det. Jeg er bare normalt ikke typen der friskt springer ud af sengen kl. 4:30. Dog er jeg jo i den gunstige situation ikke at have kørekort, og dermed have mulighed for en lille lur i bilen på vejen derned. Jeg glæder mig (...mere til at spille end til luren, altså)

Kristian og jeg var på et lille pedal-togt igår, hvor vi fik snoldet lidt hver især. Så vær forberedt på nye guitarklange på vores efterårstour. Jeg tror nok det skal blive sjovt. Skulle der være nogle teknisk-musik-interesserede (ok ok, små-nørdede) læsere af denne blog, kan jeg berette at jeg gjorde følgende indkøb igår:

Electro-Harmonix Nano Dr. Q
Electro-Harmonix Pulsar

Proco RAT 2


...sidstenævnte er kronen på værket. Den mindede mig i øvrigt om hvor fantastisk en plade Radioheads 'Ok Computer' er. Jeg nyder den slags genforelskelser.

3 kommentarer:

Rikke sagde ...

jeg ejer stadig ikk den plade...hæh.

Anonym sagde ...

S� tillykke med det nye grej. Det gl�der vi os til at h�re til efter�ret.
God tur til Skanderborg, hvor jeg ville �nske jeg kunne v�re med :)

-A

pil sagde ...

huijh i var gode igen i går! jeg savnede bare Kunsten at efterlade sig spor. men tusind tak alligevel og vi ses på Hatten :p