torsdag, september 13, 2007

Alaska In Winter
Jeg har haft en længere mailveksling med den gode Stytzer, som bestyrer den fantastiske musikblog Hits In The Car. Han gør et imponerende stykke opsøgende arbejde, og igår anbefalede han mig at give Alaska In Winter et lyt, da han mente at det muligvis ville falde i min smag. Og ja, spot on. Alaska In Winter er et projekt der består af Brandon Bethancourt, og derudover en stribe prominente bidragsydere. Heriblandt:

Zach Condon - den bærende kraft og - så vidt jeg ved - eneste faste medlem af Beirut, som jeg tidligere har rost til skyerne.

Heather Trost - medlem af A Hawk And A Hacksaw, et foretagende jeg også har lyttet en masse til over de sidste måneder.

Slå et smut forbi Alaska In Winters' MySpace-side, og nyd sagerne der. Nyd også hvordan det første nummer på siden, Close Your Eyes, rent melodisk har mystiske ligheder med Gasolin's Det Bedste Til Mig Og Mine Venner!


Og så lige et ps. vedrørende Beirut, som jo har en ny plade på trapperne. En ny skæring fra det kommende album, The Flying Club Cup, kan hentes ganske gratis på deres hjemmeside. Hent den aldeles glimrende 'A Sunday Smile' HER.

Gør i øvrigt dig selv den tjeneste at klikke forbi føromtalte blog, Hits In The Car, fra tid til anden. Det kan betale sig!

4 kommentarer:

A sagde ...

Fedt nummer med beirut. Tange mak for det!

Jonas sagde ...

Det er glimrende, er det.

rikke sagde ...

mmm..fin beirut sang.

Jonas sagde ...

Ja, den er virkelig dejlig. Beirut version 2 passer mig glimrende!