onsdag, november 28, 2007

Endnu en vellykket studiedag


Forleden tog vi endnu et ordenligt træk i studiet. Vi brugte dagen på at arbejde på et bidrag til endnu et compilation-projekt. Jeg ved ikke om jeg må afsløre dette projekts natur endnu, men jeg kan berette at vi er blevet bedt om at lave et cover af et nummer som ligger milevidt fra Entakt universet. Det har været en ret interessant udfordring at få drejet nummeret (nærmest 180 grader) hen mod vores lyd og musikalske dogmer.
Og i mandags skete det store gennembrud, synes jeg. Jeg er overordenligt tilfreds med det arbejde vi fik fra hånden. Nummeret indeholder nu et smukt virvar af hidsige beats, celesta, håndklap, dobro-guitar, spinkelt klaver, forlæns og baglæns guitarsolo på én gang mm. Vi var i legehjørnet. Og da vi fik besøg af en større haglbyge, under en lille kaffe-pause, besluttede vi os straks for at sætte en mikrofon ud i et nærliggende redskabsskur for at optage den stemningsfulde lyd af hagl mod bliktag (se billedet) - dette fandt vi naturligvis også plads til på indspilningen. Ingen smalle steder. More is more.

Det går i øvrigt også glimrende med numrene til vores egen, kommende plade. Vi render rundt og får gåsehud i ny og næ.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

tosser!!! :P

rikke sagde ...

næh da...lyden af regn eller hagl på en rude/bliktag er da noget af det hyggeligste der findes, næstefter at sidde og kigge ud på den dalende sne.

stytzer sagde ...

I faldt ikke lige over en spillemand på en tagryg? ;-)

Jonas sagde ...

Hæhæ, man ved aldrig hvad der kan blive plads til på vores indspilninger. Tagrygsspillemænd er bestemt ikke udelukket...