torsdag, november 22, 2007

Jonas & Kristian synger julen ud på Lades






















Tirsdag d. 11. december spiller Kristian og jeg en ganske særlig unplugged intim-koncert på Lades Kælder i København. Dette er så småt ved at blive en tradition - og vi glæder os meget. Aftenen vil byde på akustiske fortolkninger af en større bunke Entakt-sange (gamle, såvel som splinternye), og derudover vil der også blive plads til et par yndlingsnumre skrevet af andre kunstnere. Kig forbi, slå lyttebøfferne ud, drik en øl, og nyd aftenen.
Kom an!

Venligst, men bestemt
Jonas

5 kommentarer:

Rasmus Ardahl sagde ...

Må man ønske? Genhørte "Eye Of The Needle" i dag. Spil den :-)

Rikke sagde ...

neeej....for så bliver jeg også nødt til at komme jo. suk.

Nicolai sagde ...

Hvad med et lille Waits-cover? Efter at have nydt Diana Kralls kælne version af det geniale "Temptation"-nummer, har jeg ikke kunnet lade være med at spekulere på, hvordan mon jeres personlige udgave ville lyde... af et Waits nummer. Ikke nødvendigvis "Temptation".
Mht. jeres egne numre, så er det så pokkers svært at vælge! Men kunne da være herligt at høre "Kvinden og de dansende blade". :)
Både jeg og min kæreste glæder os meget! Til julentakt og snebajer. ;)

Mads Breddam sagde ...

Et Waits-cover kunne være rigtig spændende at høre d. 11. i Lades! Derudover kunne et ca. tidspunkt for arrangementet også være lækkkert - synes ikke jeg ser nogen steder.

Jonas sagde ...

Eye Of The Neelde ...ja, det er i sandhed et mesterligt smukt nummer.
Om der bliver plads til Divine Comedy eller Tom Waits i vores sæt vides endnu ikke. Begge dele ville kræve dybere register end jeg normalt bevæger mig i ...men på den anden side spillede vi jo også et par Scott Walker numre sidste år.

Vi går på omkring kl. 22 - og entréen er 40 kr.

Håber at se jer :-)