lørdag, marts 08, 2008

Gæster i studiet

I går havde vi æren af at have Andreas, Cecilie og Josephine fra Didium and the Black Bonnie Picture i studiet. De sang kor på en lille stak numre, og blæste os omkuld. Og så er de jo sådan nogle rare unge mennesker. I kan roligt glæde jer til at høre resultatet. De har, sammen med Victor med trompeten (se billeder længere nede på siden), og en stribe andre bidragsydere, været med til at danne rammen om nye toner fra vores side - og vi kan ikke få armene ned.

Deres udsendte paparazzi var naturligvis på pletten:

Jeg synes i øvrigt de burde bruge dette sidste pletskud som pressefoto:
...og ellers burde Den Sorte Gryde...Ps. Kristian og jeg spiller lidt unplugged opvarmning for Didium and the Black Bonnie Picture, når de spiller på Huset i Magstræde d. 24. april

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

hyggeligt!

Rikke sagde ...

haha...jeg kunne slet ikke genkende cecilie bag den kæmpe burger eller pita kebab eller hvad det nu er hun har gang i at spise. hun er så rar.

Jonas sagde ...

Nå, hende Cecilie er måske lidt af en kendis?
Så er der selvfølgelig også god grund til enten at forskanse sig bag et par store solbriller ELLER en kæmpe burger.

Og ja, hun - og de to andre (Josephine og Andreas, IKKE Thomas Eje og Anders Bircow) - er blandt de rareste man støder på i musikbranchen :-)

Rikke sagde ...

haha...neeej.. ikke just kendis. Jeg kender hende bare her fra Kolding igennem MGK folket. Kan ikke huske om jeg fortalte dig om det på Kulissen...er næsten 100 på at jeg nævnte det der. Men what the hæk. For mig er hun ej kendis... DK er lille :)

Jonas sagde ...

DK er MINDST!