onsdag, juni 18, 2008

Jeg synes...

Jeg synes det nye Coldplay album er overraskende godt. Jeg synes 'Extras' er sjovt, selv om intet slår det engelske 'The Office'. Jeg synes Portugal, Spanien eller Holland skal vinde EM. Jeg synes det er umådeligt rart at vi har fundet en releasedato - og en titel vi er glade for - til vores nye plade. Jeg synes det er skønt at de folk der har hørt de nye sager godt kunne lide dem. Jeg synes det er skønt at min kæreste og jeg netop har fået tilsendt en salgskontrakt på en andelslejlighed på Nørrebro. Jeg synes det er herligt at skulle til Dublin på mandag. Jeg synes egentlig jeg er ganske godt tilfreds med det hele, lige nu.

Om et par timer skal Kristian og jeg mødes med vores hoffotograf, Martin Stampe, og sludre om billeder og frontcover til 'album II'. Senere på dagen skal vi en tur i øvelokalet med hele bandet og begynde forberedelserne til vores efterårsturné.

! - ! - !

18 kommentarer:

Esben Svane sagde ...

Jeg synes også at Coldplays nye album er overraskende godt. Især Lovers in Japan/Reign of love og Viva la Vida. Det er dejligt at de begynder at eksperimentere med nogle nye lydsider. Brian Eno har jo også stået for en del co-produktion så vidt jeg kan læse mig frem til...

Maj sagde ...

Jeg synes, I skal fortælle den dato for udgivelse.

NØJ, HVOR JEG GLÆDER MIG.

Oh Tvilling sagde ...

Peger på Jonas - Whatever he said. Andelslejlighed og EM-kampe på pubs i Dublin here we come :)

Jonas sagde ...

Du har helt ret Esben; Lovers in Japan/Reign of love og Viva la Vida er højdepunkter på den nye Coldplay skive. Sammen med '42', som jeg også er ret vild med.
Jeg tror Brian Eno har haft rigtig god indflydelse på dem - i hvert fald er produktionen i mine ører omtrent 10.000 gange mere interessant end på deres sidste par albums.

Det varer ikke længe før vi kan løfte sløret for hvornår pladen rammer gaden. Hold øje med MyMusic, hvor vi inden længe vil lancere et ret interessant projekt der har med pladen at gøre ...med dertilhørende smagsprøver!
Indtil videre kan jeg sige så meget som at albummet udkommer i år :-)

Jonas sagde ...

(...det sidste var naturligvis henvendt til frøken Maj)

Anonym sagde ...

YAAAHHUUUUEE
For det hele - og lidt til :-)
Pernille Aviaaja

Anonym sagde ...

Lever du livet?... jeg tror det ;)

Jonas sagde ...

Jo, jeg lever skam livet - pt. i fast forward!

Maj sagde ...

UHIJ. Jeg har vist aldrig glædet mig så meget til et album før.

Jonas sagde ...

Det er mig en ære. Jeg krydser fingre for at du ikke vil blive skuffet!

stytzer sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
stytzer sagde ...

Prøver lige igen :-()

Jeg må sige, at jeg er voldsomt skuffet over Coldplay albummet. Men på den positive måde. Jeg havde på forhånd i min selvfede og bedrevidende arrogance gjort op med mig selv, at Viva La Vida ville være noget eventyrligt bras. Så skuffelsen over at have taget fejl er jo til at leve med :)
Er skisme bange for, at den står på Tyskland (den er jo sikker nok), Italien, Kroatien og Rusland i semi’erne. Og hvem skal man så lige holde med der?

Jonas sagde ...

Hehe, du kan altså GODT lide Coldplay skiven?...
Jeg må sige de også har taget fusen på mig - specielt efter den søvndyssende 'X&Y'.

Nu fik tyrkerne så skovlen under Kroatien på et hængende hår. Det kunne da være glimrende hvis de har held til at tippe Tyskland også!
Dog krydser jeg stadig tommelfingre for at Spanien og Holland når til semifinalerne. For fodboldsportens skyld (...og os der skal se på den:-))

stytzer sagde ...

Ja - nogen gange kan man være så "smart" i sine formuleringer, at man selv mister tråden :-)
De to resterende kvartfinaler kan godt gå hen og blive rigtig interessante. Men lad os håbe på Spanien/Holland!

Maj sagde ...

Sverige var mit eneste håb. Jeg boycotter fodbold!

Anonym sagde ...

Hvem ville tro, at jeg skulle disse Holland, en af mine favoritter...?! Ikke desto mindre: De russiske opkomlinge sætter ild til konventionerne og spiller bare så uimponeret med spontanitet og en umiddelbarhed, som jeg er sikker på, er strategi. Befriende, inspirerende, glad og ungdomsklog bold spiller de. Der bliver for alvor tale om delte vande, hvis de møder Tyskland i finalen :)

Jonas sagde ...

Nu havde jeg ganske vist ikke mulighed for at se kampen igår, men på papiret er jeg selvfølgelig ikke helt tilfreds med at Holland røg ud. Hvis Spanien ryger i aften boykotter jeg EM (nej, jeg gør ej) - det er en lidt ærgelig drejning turneringen har taget de sidste dage.
Omvendt kunne det da også være sjovt hvis Rusland skulle gå hen og blive europamestre. Eller Tyrkiet for den sags skyld. Tyskland eller Italien ville bare være så kedeligt.

...siger J. Villumsen

Oh Tvilling sagde ...

Tyskland og Italien skal bare tage hjem. Hrmf.