fredag, december 05, 2008

Juleferie

Så er årets sidste koncert veloverstået. Jeg nød aftenen igår. Nogle gange kan det godt gøre mig utilpas at spille rock for et siddende publikum, men igår aftes havde jeg det rigtig fint med det. Det betød også at de mere stille sange som Tre Alen Fra Skafottet gik rigtig godt igennem. En god måde at runde året af på (bort set fra at vi selvfølgelig skal have en bandjulefrokost - den vil jeg dog nok ikke berette så meget fra her på bloggen!)

Det har været et travlt år, med færdiggørelse- og udgivelse af På Bagsiden Af Europa, og derefter en stribe koncerter. Jeg kan godt mærke at jeg er træt, og har brug for den måneds ferie fra ENTAKT der venter forude. Tror også mine gode bandkammerater har det på samme måde.
Vi vender tilbage 6. januar, når vi spiller i Trinitatis Kirken ved Rundetårn.

Nu har jeg så en måned hvor jeg kan koncentrere mig 100% om andres musik - og i den forbindelse skal jeg næsten nævne at jeg, ligesom mange andre, er faldet pladask for det nye Kings Of Leon album 'Only By The Night'. Sjældent har jeg nydt straight rock så meget. De besidder, i mine ører, samme kvaliteter som U2, da de var allerbedst. Jeg synes Caleb Followill har en af de absolut bedste rockvokaler jeg nogensinde har hørt. Desuden er jeg dybt imponeret over at den holder ligeså meget vand live. EKSEMPEL 1, EKSEMPEL 2.

Jeg spår Only By The Night en høj placering når årets album skal udnævnes på denne blog!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Mange tak for en vidunderlig, intim koncert i afslappede, hyggelige omgivelser.
Det er længe siden, at jeg har været til en koncert, hvor publikum lyttede så intenst (og ingen talte under numrene). Herligt.
Og selv om det til at begynde med virkede pudsigt, så resulterede det faktisk i en positivt anderledes musikalsk oplevelse at høre og se jer spille, mens man sad ned. Jeg nød det meget. Helt i ro kan man dog aldrig forholde sig, når I giver den hele armen. For det gjorde I sgu godt nok!
Hvor var det også dejligt at høre "Ventilen" igen.

Jonas sagde ...

Selv tak, Nicolai! Fedt du atter troppede op. Jeg nød det også virkelig, selv om det ganske rigtigt var en spøjs kombination af rockband og siddende publikum.

Det var rart at spille Ventilen igen - det var en ganske pludselig indskydelse en halv time før vi gik på. Til forårskoncerterne vil vi ryste posen endnu mere, og spille endnu flere gamle sager. Vi er så småt begyndt at diskutere hvilke sange der skal på sættet :-)

Anonym sagde ...

Som så mange andre kan jeg jo ikke få nok af ENTAKT Jonas. :)

Jeg er meget spændt på at høre, hvad I hiver op af posen til foråret. For slet ikke at tale om Trinitatis-koncerten... er det helt sikkert, at Laubek dukker op?

Det er ellers et fint program, man har stablet på benene til i morgen aften i Vanløse Kulturhus:
Kå, Didium & the Black Bonnie Picture og Den Fjerde Væg.

Tre timers spændende musik for sølle 50 kr.! Det er jo det rene vanvid.

Nysgerrige sjæle kan læse mere her:
http://www.kulturhus.kk.dk/vkhus/arrangementer/klub-upcome-ka-didium-the-black-bonnie-picture-og-den-fjerde-veg

Maj sagde ...

Jeg TROR, vi er mange, der vil sætte pris på at høre Side 2 og Vinterbrud.

Måske.

Tror jeg.

Et skud i tågen...

Jonas sagde ...

Jamen, jeg kan da også godt love at den ene af dem vil blive spillet ;-)

Maj sagde ...

Glimragende! God jul!