søndag, februar 15, 2009

Lidt af hvert

Fy for en fed Kings Of Leon koncert forleden. De gør intet for at komme af med deres rock n' roll-myte-image, hvilket passer mig glimrende. Derfor er det en del af oplevelsen at de, i starten af koncerten, virker lidt udmattede af livet på landevejen - og at de så liver op når alkoholen begynder at virke. Hvilken fænomenal rockvokal Caleb Followill har i levende live. De nævnte i øvrigt at de snart ville komme igen. Hvor ville jeg ønske det betød at de kiggede forbi Roskilde igen, selv om de jo var der sidst. Krydsede fingre.

Andreas Sorgenfrei og jeg knokler virkelig med vores projekt for tiden. Det går strygende. Vi begynder virkelig at skyde os ind på hvad det er vi skal lave. Sangene begynder at tage mere og mere form. Det er slet ikke utænkeligt at vi får indspillet en EP i løbet af året. Den kommer formentlig til at indeholde sangene Hvide Snit, Systemets Sky, 27 År, Et Par Sko, Store Tider, Dit Sande Jeg - og ikke mindst seneste skud på stammen; Perle.

6 kommentarer:

Mark sagde ...

Kan du egentlig leve af at lave al den musik du laver? Det lader til, at du kan formå at være ret skabende, og det er jo oftest et kunstnerisk dilemma at forsøge a kunne forsøge sig selv med ens hjetebørn.

Mark sagde ...

Ak, at skrive den kringlende sætning "forsøge at kunne forsørge" kludrede åbenbart for mig. Jeg giver kaffen skylden.

Men ja, at være et band som entakt der laver den slags musik i laver, og så endda på dansk, kan jeg forestille mig af og til er svært at kunne gøre fuldt ud. Så det var en ting jeg undrede mig over.

Jonas sagde ...

Det er bestemt ikke noget man bliver rig af (at lave den musik jeg laver), men jeg lever stort set af det. Jeg supplerer fra tid til anden med små deltidsjobs. Eksempelvis har jeg den sidste tid været løsarbejder i en pladebutik.
Men det er bestemt ikke let at leve af sit hjerteblod, når man er så egoistisk at man ikke rigtig interesserer sig for at undervise osv.

Mark sagde ...

Uh, undervise ville jeg selv langt hellere end en pladeforretning :) Men er endnu ikke så teknisk dygtig at jeg kan nå dertil.

Fedt at høre du stort set lever af det. Jeg ser frem til at jeg en dag gør det samme. Det lader dog til at mange visuelle kunstnere støtter sig meget med undervisning (især når man er så egoistisk at man ikke gider arbejde på et reklamebureau, men kun vil lave sit eget).

Jonas sagde ...

Rigtig meget held og lykke med det, Mark! Poster du ikke lige et link til dit arbejde? Er ret sikker på at jeg har set din side før, men vil hjertens gerne se mere...

Jonas sagde ...

SÅ fik jeg set din blog. Du er jo himmelråbende talentfuld. Jeg er atter ekstremt imponeret, må jeg sige.