mandag, september 21, 2009

Dagens sang

Selv om jeg til tider bliver træt af The Strokes (som udgangspunkt er jeg glad for dem, skal det lige siges), så har jeg altid været svært glad for Julian Casablancas vokal. Han har en soloplade på trapperne, og jeg synes virkelig første udspil fra denne er strålende. Det' pop, det' gennemført, det' godt.

2 kommentarer:

Emil Jørgensen sagde ...

Hej Jonas!
Tak for tippet, jeg havde ikke hørt singlen. Det lyder jo glimrende, omend jeg selv stadig savner lidt nyt fra The Strokes-drengene.
I mellemtiden er her også John Mayers nye single - jeg faldt over et gammelt indlæg hvor du, som jeg selv, bekendt din tro til den Mayerske kirke ;)

http://www.youtube.com/watch?v=ShL9tDSki8Q

God vind med Entakt!
Emil

Jonas sagde ...

Ja, jeg synes virkelig også singlen lover godt. Et friskt, friskt pust!
Bort set fra det glæder jeg mig nu også til engang at kunne smide en ny Strokes-plade på anlægget. Jeg har dog en mistanke om at det kommer til at vare noget tid endnu.

Jeg er bestemt meldt ind i den Mayerske Kirke! Dog ved jeg ikke helt hvad jeg skal mene om den nye single. Det hænger måske også mest sammen med at jeg først og fremmest bare er overrasket over at så stille en sang bliver udsendt som første single. Sangen i sig selv er egentlig en rigtig fin lille sag.

Tak, Emil! :-)