onsdag, oktober 07, 2009

Fodlænker

Jeg er dybt forarget over seneste udspil fra vores kære* regering. Jeg får sværere og sværere ved at skulle lægge nationalitet til disse uhyrligheder der synes at skyde frem som fluesvampe.

Richard Hawley blev forarget over en tilsvarende situation på hans hjemstavn, og skrev denne sang om det:* spyttende sarkasme

7 kommentarer:

Michael sagde ...

Hej Jonas

Jeg udgiver en bog i næste uge, og jeg har citatet "Selv træerne har nåle på", som mit indledningscitat, selvfølgelig med navnet "Jonas Villumsen" under. Jeg vil bare lige tjekke at det er cool med dig??

Jonas sagde ...

Hej Michael,
Naturligvis da! Hvilken bog er det? Jeg er nysgerrig! :-)

Mark Tholander sagde ...

Denne blog bliver ved med at være en kilde til rigtigt smukke ting. Hvem ved om jonas en dag laver en oprørssang.

Michael sagde ...

Det er en... hmm. Et manisk kampskrift, et vulkanisk ordkvabseri, et minefelt af tanker, et eksplosivt miskmask af alt...
Min frustration over, at verden er, som den er, på trods af at jeg kan lide den, som den er.
Bogen hedder "meta.ultimatum opus one - en voyeurs elegi til det moderne menneske" og bliver udgivet på Forlaget Eklebrika den 16/10. Pris. 50 kr.

Jonas sagde ...

Mark > Tak. En (mindst!) oprørssang er under opsejling.

Michael > Det lyder spændende. Den vil jeg sørge for at få fingre i. Skal man henvende sig et særligt sted, eller kan man rende ned i Bog & Idé og købe den?

Michael sagde ...

Først tak for rosen på selve bloggen. Dejligt at en syngende poet som dig, roser mit sprog (det vil varme mig, når jeg fryser på Østerbro stadion om en times tid).

Bogen kan kun købes på nettet - indtil videre. Det vil sige gennem forlagets hjemmeside, som vidst stadig er under opsejling. Jeg kan skrive et link i en kommentar her på bloggen, når det hele ligger klart?

Jonas sagde ...

Uha, god kamp! Spændende om den gode Zlatan bider fra sig (han må for guds skyld bare ikke blive skadet) ;-)

Smid endelig et link når man kan købe bogen. Den vil jeg glæde mig til at læse!