torsdag, oktober 22, 2009

Bla bla #117

Skulle man være i humør til at høre noget god musik i levende live, i aften, så findes der flere gode bud. Eksempelvis spiller Didium And The Black Bonnie PictureRust. Jeg har ganske enkelt aldrig set dem levere en halvskidt koncert, og jeg har alligevel set dem flere gange end der kan tælles på to hænder.

Skulle man være mere i humør til stemningsfulde lydlandskaber, ørkensyrerock og candyfloss, så disker Kandy Kolored Tangerine op med kombineret koncert og releaseparty på Jolene. Jeg kan ikke forestille mig andet end at det bliver godt.

Selv kommer jeg til at sidde her på min pind med guitarer, klaver, ukulele, te, hovedpine, pen og papir hele aftenen, da jeg skal have neglet den sidste sang til mit semesterprojekt på konservatoriet. Herefter skal skidtet bare indspilles. Jeg håber det bliver godt nok til at jeg kan bruge det til ét eller andet. Om ikke andet smække det på MySpace.

Efteråret har gjort sit indtog. Lige nu nyder jeg det. Det er muligt at mørket vil føles klaustrofobisk om en måned, men jeg elsker når vejret nærmer sig den lidt koldere ende af spektret. Frem med efterårspladerne (hvilke har I?). Det kræver vist sit eget indlæg, så jeg nøjes bare med at poste en enkelt sang i første omgang:

6 kommentarer:

Maya sagde ...

tak fordi du lige mindede mig om, at efteråret også har gode sider. det havde jeg lige glemt midt i min weltschmerz.
jeg glæder mig til efterårsplade-indlæg, lad det ikke vente for længe :)

Rikke sagde ...

Hov hov...der er også Sondre Lerche + Sebastian Lind på Lille Vega...det skal jeg i hvert fald ind og vugge med på...mmm.

God arbejdslyst :)

Ser frem til at høre hvad du syntes om Twilight soundtracket... Har først set den dårlige anmeldelse nu, samt alle de høvl anmelderen har fået...haha..det er jo langt ude.

Jonas sagde ...

Maya >
Efteråret har bestemt gode sider, men er helt klart også en årstid hvor man kan få blå mærker bare vinden vender. Sådan i overført betydning.
Jeg poster snart efterårsplade-indlæg, og håber på lidt anbefalinger fra din kant i samme ombæring :-)

Rikke >
Åh ja, det er sandt. Den hyggelige norkse knejt. Jeg synes Twillight soundtracket har mange gode momenter. Thom Yorke (selvfølgelig), Muse (det eneste nummer fra deres seneste plade jeg for alvor kan lide), Bon Iver, Editors, Grizzly Bear og BRMC gør det alle ganske godt.
Og ja, den anmeldelse er jeg forarget over. Hvordan er den sluppet gennem nåleøjet. Kunne være det også snart var tid til et indlæg omhandlende anmeldelser.

Rikke sagde ...

Jonas...hvilket nåleøje ? Har Gaffa overhovedet et filter efterhånden ?

Selvfølgelig er du tosset med Thom Yorke nummeret :p Indrøm nu bare at det også var en stor del af grunden til at du købte det...hehe.

Lyder altså ikke for sundt med den kaffe der...(Twitter)

Jonas sagde ...

Guilty as charged! Jeg er ét stort radiohead :-)

Lauritz sagde ...

talk talk's spirit of eden er (også) en fed efterårsplade.