torsdag, oktober 22, 2009

Live-blogging, take 2

20:18
Ja, jeg har jo sat mig for at jeg skulle have skrevet sidste sang til mit semesterprojekt. Jeg har fået helt has på en melodi og nogle akkorder. Så er der bare den satans tekst. Måske skulle man bare begynde at gøre det i ordløs musik til rulletekster. Anyways, så har jeg brug for pauser fra skrivearbejdet ved klaveret ...voilá; live-blogging som overspringshandling!

20:25
Som de mange der har kommenteret, synes jeg virkelig at denne anmeldelse er helt gal. Det er ikke altid nemt at anmelde, har jeg jo selv erfaret. Men! Jeg forstår ikke hvordan dette kan komme online. Mener oven i købet pågældende anmelder ellers har skrevet nogle fine anmeldelser. Her handler det bare slet ikke om musikken længere.

20:29
På med kaffe-vanten, tilbage til klaveret en tur.

20:56
Nå ja, der er kommet et par singleforløbere til John Mayers kommende album. Der opfindes ingen dybe tallerkener, men jeg synes skisme det er et par veldrejede flade af slagsen. Hør Heartbreak Warfare og/eller Who Says. Mit pophjerte glæder sig til albummet udkommer.

21:38
Forleden købte jeg første sæson af Flight Of The Conchords. Jeg har kun fået set to afsnit, men det var til gengæld også alt andet end en skuffelse. Der er nu intet som at have en hel nye serie foran sig.

21:44
Jeg synes i øvrigt mine 5 medstuderende er en samling skønne mennesker. Og dygtige. Hør eksempelvis den unge dame der synger dette skønne nummer. De 1 2 3 4 andre er også værd at slå et slag for.

23:20
Sangen kom endnu nærmere målet. Jeg takker og bakker.

13 kommentarer:

Anonym sagde ...

det er en ret dårlig anmeldelse

Maya sagde ...

hvis du giver op i forhold til teksten skal jeg gerne skrive den for en flad femmer. jeg lover intet i forhold til kvalitet, men så er det da i det mindste ude af dine hænder :)

Maya sagde ...

(og nej, du er ikke den eneste på jagt efter overspringshandlinger sådan en torsdag aften)

Jonas sagde ...

Hæhæ, det er et generøst tilbud - kan være jeg vender tilbage om et uge, med nettoposer under øjnene og angstsved på overlæben, og tjekker om det stadig står ved magt ;-)

Jonas sagde ...

- jeg er i øvrigt vild med konceptet for din blog!

Maya sagde ...

Mange tak skal du have :)

Maya sagde ...

forøvrigt, så er dette indlæg http://smaa-ord.blogspot.com/2009/09/hans-monolog_05.html delvist inspireret af en tekst du skrev engang.

Jonas sagde ...

Wauw, den er flot. Hvilken af mine tekster har været medvirkende inspirator?

Maya sagde ...

Hjerter knægt, tror jeg den hedder. Den med "luftkastelsarkitekt" (det er et ord du selv har opfundet, right?). Det var et sjovt begreb jeg tænkte ret længe over. Jeg kan faktisk på stående fod ikke rigtig huske resten af teksten, men lige det ord bed sig fast.

Jonas sagde ...

Jo, det er ganske rigtigt fra Hjerter Knægt. Jeg har altid haft en lille forkærlighed for at svejse ord sammen, og sådan endte jeg med luftkastelsarkitekt.
Bort set fra det kan jeg nærmest slet ikke huske hvordan sangen lyder. Den ligger et par år tilbage efterhånden. En ære at have været til inspiration.

Rikke sagde ...

Det finurlige ved overspringshandlinger, er at ting man normalt ikke finder så stor inspiration i eller sådan noget, lige pludselig bliver meget mere interessant end det man burde lave...

Rengøring og oprydning kan i perioder være min udvej....men det er også gerne i eksamensperioder, at jeg er mest inspireret til at skrive indlæg på mine blogs og sådan noget... og lige så snart man har al den tid og overskud man kan have...så aner man ikke hvad man skal skrive om. Det er dumt!

En skam du ikke var med til Sondre Lerche i aften...jeg tror han ville have været en vældig inspirerende overspringshandling for dig Jonas...læs evt. min mini-anmeldelse af koncerten på bloggen...

Jonas sagde ...

Rikke >
Det er egentlig spøjst. At skrive sange plejede at være en overspringshandling, nu er det pludselig blevet en årsag til overspringshandlinger ;-)
Ej, der er intet jeg nyder mere end sangsnedkeri, det er nok mere forbundet med et vist forventningspres jeg pålægger mig selv, som gør at jeg til tider går som katten om den varme grød.

Jeg tjekker lige din Sondre Lerche-anmeldelse!

Anonym sagde ...

l?se hele blog, pretty good