onsdag, januar 20, 2010

En trist nyhed

En virkelig sørgelig nyhed - ikke mindst når man tænker på hvor nære relationerne i den familie synes at være.

Rufus sang lidt om det i 'Zebulon' ("my mother's in the hospital")

8 kommentarer:

Marie sagde ...

:(
Forhåbentlig har hun det bedre hvor hun befinder sig nu.

Rasmus sagde ...

Jeg har faktisk aldrig hørt hende, er det godt? Fin officiel udmelding fra Rufus: http://www.rufuswainwright.com/news/default.aspx?nid=24300

sara sagde ...

Hvor er det trist at høre.

Ps. tillykke med fødselsdagen den anden dag, håber du havde en god dag.

pps. faldt over lidt mere entakt reference da jeg læste "Herman" af LSC den anden dag. Læste stykket hvor børnene råber "Der er hul i hegnet ved gaustad" :)

Jonas sagde ...

Ja, det var en meget trist nyhed - men en rigtig fin lille skrivelse af Rufus du linker til, Rasmus.

Tak Sara, jeg havde en skøn fødselsdag - beklager snestormen. Jeg må virkelig have jokket i spinaten.

Faktisk har jeg aldrig fået læst 'Herman' - så jeg vidste ikke at der også er børn der råber "der er hul i hegnet på Gaustad" i den. Jeg faldt over det i 'Beatles', så vidt jeg husker. Er 'Herman' anbefalelsesværdig?

sara sagde ...

"Herman" er let læst og føles ret naiv fordi den er set ud fra et barns synspunkt, men som altid er den skrevet med LSCs flotte ord. Det er en fin lille bog, men jeg synes ikke at den er på højde med Beatles trilogien eller Halvbroderen. Men pudsigt at der både i Beatles og Herman er børn der løber rundt og råber "der er hul i hegnet på gaustad" :)

Snestormen var heldigvis ikke så slem her på højskolen, hvor man sjældent behøver at bevæge sig ud i virkeligheden og forlade skolen, men vi fik os en lille gåtur i kulde og blæst.

Får helt lyst til også at anskaffe mig en ny stak plader, når man ser alle dine fødselsdagsgaver - specielt glæder jeg mig også til at høre mere af Serge Gainsbourg.

sara sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Jonas sagde ...

Jeg er ret sikker på at vi har 'Herman' stående et sted, her i huset. Må se at få den læst. Jeg får slet ikke læst nok for tiden.

Ja, plade-indkøb er godt for sjælen. Og du kan roligt give dig i kast med Serge Gainsbourg - især den plade på billedet regnes som et mesterværk, og er da også fuldstændig fantastisk.

Man kan virkelig høre hvor Beck har fået nogle af sine idéer til 'Sea Change'-pladen fra!

sara sagde ...

Herman skal graves frem i huset og læses. Det er en god bog at læse selvom man ikke har så god tid til læsningen, for den er let at læse og kort, men stadig god :)

Jeg fik skaffet mig Becks "Sea Chance" over julen og det er virkelig et godt album, så vil glæde mig til at jeg får fat i Serges album på billedet :)